Počeo turnir u mačevanju "Trofej Novog Sada"

Dvanaesti međunarodni turnir u sportskom mačevanju "Trofej Novog Sada", koji organizuju mačevalački klub "Vojvodina" i gradska Uprava za sport, počeo je danas uz učešće takmičara iz deset zemalja sveta.

Turnir za pionire, kadete, seniore i veterane, u disciplinama mač, floret i sablja, održava se danas i sutra, 7. i 8. maja, u sali OŠ "Prva vojvođanska brigada".

To je najmasovniji mačevalački turnir u našoj zemlji, a ušao je i na rang listu Evropske mačevalačke konfederacije, kao jedan od sedam takvih turnira u Evropi.     

Svi zainteresovani Novosađani mogu da prate takmičenja u subotu i nedelju od 8 do 19 časova.

  • Dr. Pop

    08.05.2016 15:33
    odbojke
    Haha ekstra.
  • Odbojka na macu

    07.05.2016 18:00
    Brate ...
    Menjaj dilera.
  • Robert

    07.05.2016 16:11
    Bio sam i kao sudija na trinaest medjunaseljskih meceva tvrdim da nije sve bilo u redu. Najbolji tim je bila ekipa iz Beske koja se ne spominje u vestima a koja je bila najgore ostecena od strane pristrasnih sudija. Bio je to fijasko odbojke uopste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.