Nastavlja se saga u Visokoj poslovnoj školi, Tomići zadali nov udarac

Novopostavljeni v.d. direktor Visoke poslovne škole, Patrik Drid, danas je ponovo fizički sprečen da uđe u svoju kancelariju.

Naime, Drid je već jednom napadnut u ovoj školi i to 27. aprila, prilikom prvog pokušaja preuzimanja funkcije v.d. direktora koja mu je dodeljena odlukom Vlade Vojvodine.

On je zatim uz asistenciju policije u petak, 6. maja u prepodnevnim časovima došao u školu, gde je bez problema ušao u direktorsku kancelariju, jer uprava škole tada nije bila na radnim mestima. Međutim, kako saznajemo, nije pronašao zvaničan pečat.

Saga se nastavila i danas, tačnije jutros oko 8 časova, kada je novopostavljeni v.d. direktor došao na svoje novo radno mesto. Zatekao je obijenu bravu i otvorenu kancelariju u kojoj se nalazio bračni par Dragica i Radovan Tomić, zajedno sa još desetak članova Saveta škole.

"Novi direktor jutros uopšte nije mogao da uđe u kancelariju. Tomići su sa svojim saradnicima obili bravu, Drida fizički sprečili da obavlja svoju funkciju i rekli mu da dođe sa policijom i sa overenim i potpisanim ovlašćenjem iz suda, iako znaju da su mu sklonili pečat škole bez kojeg ne može to ovlašćenje da pribavi", saznaje 021 od jednog od zaposlenih.

Patrik Drid će sutra ujutru ponovo uz asistenciju policije pokušati da zauzme radno mesto v.d. direktora Visoke poslovne škole.

Podsetimo, bračni par Radovan i Dragica Tomić vlada Visokom poslovnom školom i smenjuje se na najvišim funkcijama već punih 16 godina. Protiv njih je do sada podneto više od 40 prekršajnih prijava.

APV je Tužilaštvu podnela i krivičnu prijavu oktobra 2015. godine, ali ona do dana današnjeg nije procesuirana.

  • Nikola

    12.05.2016 18:32
    Komedija
    Ljudi, pa ovo je komedija!? O ova dva lika treba snimiti film - neverovatno! Samo mi nije jasno ko uopste upisuje tu skolu.
  • Ja

    12.05.2016 07:04
    Eheeeej!
    Pa ljudi moji oni svi jedni druge drže u šaci! Pošto se ovde četvrt veka radi po principu "ja tebi ti meni", " dodješ mi dodjem ti" oni promućurniji deponuju "diplome" ili poverljiva dokumenta i onda se u krug ucenjuju! Stara radikalska škola... Pa ne mislite valjda da našu Maju Mirović obožava zbog autobusa a ona njega zbog behatona pa nam se vraćaju s osmehom!? Pa tek sudstvo,zdravstvo,prosveta...i svi redom. I tako su svi oni povezani kao sitna crevca a mi glupi pa trpimo...u Italiji padne vlada zbog špageta, Francuzi izadju na ulice čim se pomene neko radničko pravo, Nemci štrajkuju zbog promene reda letenja a nas ovi za*ebavaju po defoltu a mi kuckamo i uživamo! Svaki magarac tegli ono što mu natovare!
  • Lala

    11.05.2016 08:31
    Duvanska insdustrija
    Ta sve bi' ja njih u polje da sade duvan. Naj više što bi mogli da rade je šverc duvana. Vljda su navikli!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti