Novi Sad dobija još pet teretana na otvorenom

Zavod za izgradnju grada će uskoro postaviti pet mini teretana na otvorenom.

U tenderskoj dokumentaciji za nabavku opreme i podloga za teretane na otvorenom vidi se da se traži firma koja će urediti pet lokacija i na svakoj postaviti četiri sprave za vežbanje. Nije poznato kolika je vrednost ove nabavke, a rok za dostavljanje ponuda je kraj meseca.

Ukoliko javna nabavka uspe, za očekivati je da tokom leta nove mini teretane budu postavljene na pet lokacija u gradu, ali još nije poznato koje.

Podsetimo da je Novi Sad poslednjih godina pored dečijih igrališta i uređenja sportskih terena, počeo da postavlja i mini teretane. Poslednje su postavljene na Bulevaru Evrope.

  • Pavle

    17.05.2016 11:21
    Bolje išta nego ništa?
    Samo da ne bude kvalitet kao kod košarkaških i teniskih javnih terena, jer na "spravama" može teže da se strada.
    Ako su motivi isti bojim se da će i rezultati (zakini na kvalitetu gde god možeš) biti isti.
  • bundzija

    16.05.2016 18:10
    To nisu teretane, vec vezbaonice. Teretana se zna sta je. Vezba se sa teretom, tj degovima i spravama koje imaju opterecenje u vidu tegova. Ovo su sprave koje realno samo penzioneri mogu da koriste i deca da se veraju po njima.
    Ako zaista misle da privuku vezbace, onda im obezbedite bar sprave za street workout, da mogu da vezbaju propadanja, zgibove i sl.
  • Narcis

    16.05.2016 17:05
    Ah konacno cu moci da vezbam na otvorenom i da uzivam u pogledu devojaka na moje bicepse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti