FOTO: FK Vojvodina se preselila u nov prostor na Karađorđu

Na stadionu "Karađorđe", na prvom spratu zapadne tribine, danas su otvorene nove prostorije FK Vojvodina.

Prostor koji je iznajmljivala kompanija DDOR je ustupljen crveno-belima pa će sada, menadžment i klupska administracija na raspolaganju imati daleko više kancelarijskog prostora u odnosu na ranije.

U ovom prostoru koje je renoviralo preduzeće DES, uskoro će biti otvorena i prodavnica klupskih suvenira i obeležja. Objekti u FC "Vujadin Boškov" na Veterniku - tereni, svlačionice, sobe i kuhinja, ostaju na raspolaganju klupskoj školi, pionirima i omladincima Vojvodine.   

- Ovo je svečani trenutak za nas. Želimo da se na Karađorđu ubuduće okupljaju prijatelji kluba i veterani i zato smo odabrali da budemo u centru Novog Sada - rekao je predsednik kluba Zoran Šćepanović.

Otvaranju su prisustvovali brojni bivši i sadašnji igrači, prijatelji kluba, novinari i navijači. Među njima i jedan pod najstarijih nekadašnjih prvotimaca, 89-godišnji Radomir Krstić koji je za Vojvodinu odigrao rekordnih 613 utakmica u periodu od 1946. do 1960. godine. Događaju je prisustvovala i Marija Đermanović, rođena sestra jedne od legendi kluba Silvestera Takača koja je došla da u njegovo ime pozdravi prisutne.

Novosadski superligaš je ujedno većinu gostiju večeras darovao monografijom "Prvih sto", izdatom povodom 100-godišnjice postojanja kluba.

  • cane

    20.05.2016 08:21
    lepo
    Nadam se da ce u skladu s recenim novootvoreni klupski prostor zaista biti otvoren za sve nas navijace i prave prijatelje naseg kluba. Vidimo se.
  • zivan

    20.05.2016 07:06
    Klub je bio suvise rasstrkan: uprava se nalazila u centru, igralisste na drugom mestu, a trenira se na trecem, na Veterniku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti