Sutra se vozi "Velika nagrada Novog Sada", danas kvalifikacije

Trka "Velika nagrada Novog Sada", održava sutra, 22. maja, na Mišeluku.
Učestvuje više od 80 takmičara, raspoređenih u 11 klasa i četiri divizije.
 
- Učestvovaće i trkači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Prošle godine bilo je oko 10.000 gledalaca, a ove godine očekujemo lepo vreme i više posetilaca - rekao je predsednik Sportskog auto moto karting kluba "021", Marko Sandiki i dodao da je povećan nivo bezbednosti na stazi.
 
Prema rečima Sandikija, najveća konkurencija očekuje se u nacionalnoj klasi "Jugo 55", gde je prijavljeno više od 30 takmičara, pa će neki ostati ispod crte, prvi put posle sedam-osam godina.
 
Ulaznica za trku, kojom će biti otvoren šampionat Srbije na kružnim stazama, košta 300 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.
 
Trka u nedelju počinje u 12 časova, a posetioci bi trebalo da dođu na stazu do 11.30. Danas u podne je kvalifikacioni trening za startne pozicije.
  • Mile

    22.05.2016 10:12
    Kao i devedesetih, tek da se potseto. Dvadedetak bahati maltretira dva dana ceo grad. Neka kupe plac i uloze novac u pravljenje autodroma, pa nek se vozaju svaki dan.
  • Marko

    21.05.2016 23:36
    i mater i oca onom ko je organizovao saobraćaj danas u Novom Sadu. Da ljudi gube posao zbog nekog nesposobnog na vlasti koji ne zna svoj posao. I onim pandurima iz saobrćajne policije kod mosta Duge sa petrovaradinske strane što ne regulišu saobraćaj nego stavili tamne naočare jedan niži i onaj ćelavi.
  • alfa

    21.05.2016 22:05
    Baš mi žao vas razmažene što vam smeta jedna takva gužva jednom godišnje ali se nadam da će se ponovo održavati trke kao nekad bar dva puta godišnje.Vama verovatno smeta i biciklistička trka i exit i sve što iole malo narušava vaše bedne živote,e pa ako vam smeta promenite sredinu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti