FOTO: Atraktivni Venera Bike bicikli posebno dizajnirani za dame

"Fashion serija" bicikala Venera Bike-a je pravo osveženje na tržištu, budući da u raznolikoj ponudi ima izbor za svaku damu, koja praktikuje kulturu vožnje bicikla.

Kolekcija specijalno dizajniranih bicikala, prilagođena je najnovijim trendovima.

Cilj kreatora “Fashion biciklova” bio je neobičan dizajn, ali i da istovremeno budu udobni.

Predstavljamo nekoliko Fashion bicikala za dame sa stilom, sa ukrašenim sedištima, blatobranima i lancobranima, koji su povoljni, udobni i atraktivni.
 
POLKA DOT - motiv je prisutan još od 1933. godine,1975. se raširio u modnoj industriji i traje sve do danas. Po prvi put je atraktivan u svetu i na biciklima Visitor. Cena je 17.699 dinara, 19.499 dinara i 22.899 dinara, više detalja saznajte OVDE.



 
 

SWEET BEE - Neke devojke misle da je nemoguće voziti bicikl u suknji, a mnogi da je za vožnju bicikla dozvoljena samo sportska oprema, dok ovaj model pokazuje potpuno suprotno. Cena: 17.899 i 19.699 dinara, a više saznajte OVDE. 


 

FLEUR – 24 - Mala cvetna haljina: modna fantazija koja vraća romantiku. Cvetni motivi daju mladalački i svež izgled, a to kako izgledate, uticaće i na vaše raspoloženje, te nećete skidati osmeh sa lica. Može se voziti uz baletanke, patike, ali i elegantno obučeni ili u teksas jaknici. Cene su 17.100 dinara i 17.999 dinara, detaljnije saznajte OVDE


 


FLOWER POWER  je bio slogan koji se koristio kasnih 60-ih ranih 70-ih godina kao simbol nenasilne ideologije. Flower power je takođe uključivao razne akcije tinejdžera, kao što su davanje cveća policajcu ili stavljanje cveća u revolvere i pištolje kao znak mira, a ne rata. Snaga ljubavi, bratstva i solidarnosti povezali su se u poznatom sloganu "Vodite ljubav, a ne rat", što je sada i na Visitor biciklovima. Cena: 17.100, 18.999 i 22.899 dinara, opširnije OVDE.



 

MOCHA CAFFE – Za urbani modni stil, popnite se na potpetice i osvojite grad. Boja bicikla je rose gold, kao kod Iphone telefona nove generacije. Cena je 19.098 dinara i 20.899 dinara, detaljnije OVDE.


 

FLOURISH PLUM - Ljubičasta je još jedna boja u nizu koja će obeležiti leto 2016. Ljubičasta je boja otmenosti, a smatra se i “kraljevskom bojom”. Ženstvena je i romantična podrazumeva luksuz i imućnost. Sa druge strane, zbog izrazito male zastupljenosti u prirodi, obeležava jedinstvenost i unikatnost. Cena je17.799 i 19.599 dinara, opširnije OVDE.


 

CITY CAFFE - Putovanje u budućnost kroz prošlost. Već nekoliko godina unazad, trend poslovnih ljudi u svetskim metropolama je upravo bicikliranje do posla, pa se mogu videti doterani, izbrijani i namirisani muškarci, sa aktn tašnama, kako zavrnutih nogavica okreću pedale do svojih kancelarija. Cena: 17.899, 19.900 i 23.099 dinara, detaljnije OVDE. 

 


 

VENERA CLASSIC bicikl iz kolekcije FASHION biće ukras ulice u svakom gradu. Proizvodi se u dve verzije, sa kontra glavom i sa zadnjim menjačem šest brzina. Ram je u stilu holandskog retro bicikla koji obećava udobnost pri vožnji te dopušta spuštanje noge i stajanje bez silaženja sa sedišta. Dizajn na biciklu je modernog retro stila. Cena: 17.899, 19.599 dinara, opširnije OVDE.

U galeriji su predstavljeni svi opisani modeli.

 

Odaberite bicikl koji vam najbolje odgovara, obucite svoju najdražu kombinaciju i krenite. Stići ćete brže nego automobilom ili autobusom, a primetiće vas i oni koji se ne okreću za autobusom.

Venera Bike iz Subotice je od 2003. godine jedan od vodećih proizvođača i veleprodaja bicikala i opreme za biciklizam u Srbjii. Vlasnici su više brendova bicikala Visitor, Scoout, Explorer i Venssini, koje sami sklapaju i dizajniraju. Iza svakog proizvoda stoje majstori koji su svoje iskustvo stekli još u nekadašnjoj najpoznatijoj fabrici Partizan iz Subotice.

Imaju ovlašćene distributere i servisere na celoj teritoriji Srbije, praktično u svakom gradu tako da se mušterije mogu uzdati u potpunu podršku servisom i rezervnim delovima godinama nakon kupovine. 

Ostale proizvode iz bogate ponude Venera Bike možete pogledati i naručiti putem sajta ili fejsbuk stranice.

  • -

    26.05.2016 19:32
    Bitno da dame imaju korpe na biciklu
  • Vlada

    26.05.2016 15:45
    ---
    Toliko osećam boljitak, da ću jedan sa cvetićima da poklonim guvernerki Jorgovanki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti