Blokstok festival danas u parku kod Železničke stanice

Blokstok festival održaće se danas, 28. maja u parku kod Železničke stanice.

Program će početi u 16:30 časova, a otvoriće ga dva demo benda. Nakon njih uslediće nastupi grupa "Peting bluz bend", "Kreš 2", "Nenad Pagonis i Džurasik rok bend" i "Amajlija". Potom slede nastupi "Samostalnih referenata" i zagrebačkih "Brkova".

Poznati novosadski festival prvi put je održan 1998. godine pod nazivom "Blokfest" i do 2010. je održavan svake godine, a onda je prekinut na četiri godine. Prošle godine je obnovljen, i tada su nastupili "Zbogom Brus Li", "Amajlija", "Ožežis" i "Zona katastrofe", kao i mlade snage novosadske rok scene "The dust", "Ihtis", "Johnny Almost", "Green line bend" i "Oltajmers bend".

Termin manifestacije je uvek bio isti, a koncerti su organizovani povodom dana stambenog kvarta koji se zove Blok.

  • Opuštena uz muziku

    29.05.2016 20:15
    za Zivan
    Valjda tvoj komentar govori koliko si dobar komšija a na dan komsija!
  • Bllok

    28.05.2016 20:34
    Ovde je super! Traje do 1 iza ponoci, jednom godisnje i odmah hejtujete. Pustite da uzivaju i oni koji ne gledaju Farmu i Parove. Zivim u Bloku, imam 56 godina i drago mi je sto se koncert ponovo odrzava
  • Tako je Živane!

    28.05.2016 13:41
    Treba više panka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti