FOTO: Trojica motociklista povređena na Mišeluku

Trojica motociklista povređena su danas na Mišeluku.

U 17 sati, u sudaru policijskog i privatnog motocikla na Mišeluku, dvadesetogodišnji muškarac zadobio je lakše povrede, ali je odbio dalji transport Hitne pomoći.

Potom je oko 19 sati tridesetšestogodišnji muškarac zadobio teške telesne povrede glave i grudnog koša, a četrdesetogodišnji motociklista je lakše povređen.

Podsetimo da je prethodno danas motociklista oboren na raskrsnici kod Merkatora, a prošle nedelje, u jednom danu dogodila su se tri udesa u kojima su povređena četvorica motociklista, o čemu više čitajte OVDE.

  • pravda

    02.07.2016 15:17
    samo neka padaju
    Treba sto vise takvih glava da se porazbija, jurcaju takve budale pored zgrada i daleko od tog dela... Usred noci uznemiravanje bukom, a ti plati ako imas za izolaciju zvuka i ako znas "strucnjake".

    Bajkerka se uhvatila jednog slucaja, ona je zaista tako ogranicena da misli da je bitniji 1% od 99% ponasanja, u istoriji grada, tipicna psina kao i 99% bajkera.
  • hahaha

    31.05.2016 14:42
    @Motocikljista
    Jel to opet Đukić nastradao :D :D :D :D

    E tog čoveka treba zatvoriti, a ne dati mu motor, ni bicikl, a kamoli motor :D
  • bajker

    30.05.2016 14:18
    @Laki
    Uvek je kriv vozač koji ne prilagodi brzinu vozila uslovima puta!
    Kapiraš?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti