Bivši učenici platili obnovu terena u OŠ "Sonja Marinković"

Osnovna škola "Sonja Marinković" na Grbavici dobila je obnovljeno košarkaško igralište, zahvaljujući donaciji bivših učenika, fudbalera Sergeja i Vanje Savić-Milinković, kao i njihove majke, bivše košarkašice Milane Savić.
Reprezentativci Srbije i bivša košarkašica su obezbedili novčana sredstva za novu tartan-podlogu i nove table sa koševima na košarkaškom terenu.
 
Direktor OŠ "Sonja Marinković" Branislav Davidović je istakao da je ovo značajno ne samo za učenike škole, nego za sve one koji dolaze na teren da se bave sportom.
 
"Reč je o lepom gestu naših bivših učenika. Teren je sada spreman za školarce, ali i za ostale, imajući u vidu da se tu uveče igra košarka i da je po tom sportu naša škola poznata. Ovo je dar koji treba sačuvati", poručio je Davidović.
 
Prema njegovim rečima, ovakvi vidovi pomoći su veoma značajni za školu, koja ne može sama da finansira sve što joj je potrebno.
  • Najfei Lilika

    05.01.2019 19:05
    Sonja Marinkovic Novi Sad
    Jeste, super je direktor, ali posle prethodnog direktora odnosno učitelja geografije, svaki bi bio sjajan!
  • Mala

    02.06.2016 08:20
    svaka cast
    Svaka cast, divni momci, odlicni sportisti i najbitnije- ljudine! Kevo svaka cast na takvom vaspitanju!
  • Max

    01.06.2016 18:35
    Bunker
    Bravo,kao bivsi ucenik Sonje odusrvljen sam,da basket jeste uvek bio i bice to po cemu je skola najbolja,uvek smo igrali,igra se i igrace se najbolji basketi,dok su Profa i Lilika brinuli o terenima bilo je sve ok,i zute table sa garancijom do 25 godina,i mrezice,cak americke trobojne,bio sam nedavno i zaprepastio se da nije bilo gornjeg sloja betona na terenu,sada znam zasto i svaka cast lakse mi je,cuvajte taj teren,tu sam znao i po 6 h da provedem posle skole...bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti