Advokatica iz Novog Sada varala klijente

Protiv četrdesettrogodišnje advokatice iz Novog Sada, policija je do sada podnela više krivičnih prijava zbog sumnje da je zloupotrebila poverenje klijenata.

Zastupajući građane u postupcima za naknadu štete zbog eksproprisanog zemljišta, advokatica je po završetku sporova veći deo novca zadržavala za sebe, a klijentima je davala manji deo.

Prema nezvaničnim saznanjima, njen deo je bio oko 70 odsto, dok je građanima koji su je angažovali da ih zastupa davala ostatak, odnosno 30 odsto, i na taj način je zloupotrebila njihovo poverenje.

  • Pripravnik

    11.06.2016 21:08
    hoću kod nje
    Molim vas da objavite ime advokatice koja je tako sposobna, hrabra i uspešna, jer ja želim da učim zanat kod nje. Žena zna posao! A od ovih uštogljenih u mašnama ne možeš ni doručak zaraditi već samo nešto drugo...
  • Ostećen

    06.06.2016 23:22
    Svako plati
    Zna se dobro o kojoj je spodobi rec,ko god je iz Futoga i sa Limana 1 nije mogao a da joj ne zapamti lik
  • Darko

    06.06.2016 20:40
    Ime i prezime
    Kada ćemo saznati ime i prezime?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti