Počela obnova puta na Ribarcu

Danas je počela rekonstrukcija lokalnog puta na Ribarcu.

Put se rekonstruiše metodom cementne stabilizacije, a na insistiranje velikog broja vlasnika čamaca, ugostiteljskih objekata i vikendica, kao i ljudi koji dolaze da provedu ovde svoje slobodno vreme. Rekonstruiše se put od restorana "Dunavske kolibe", pa do restorana "Nećko".

"Nadam se da ćemo sa novom pokrajinskom Vladom i preduzećima "Vode Vojvodine" "Vojvodina šume" vrlo brzo biti u prilici da započnemo kompletno uređenje Ribarskog ostrva, jer se ovde, pored mnogo nelegalnih objekata, nalazi i dosta zapuštenih površina, čijom bi se sanacijom ova lokacija pretvorila u biser grada za rekreaciju i turizam", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Radove izvodi i donira VD "Jugokop-Podrinje" doo iz Šapca u sklopu svoje prezentacije i promocije tehnologije hladne reciklaže kolovoza.

Debljina sloja koji se sređuje na postojećem kolovozu će iznositi 20 centimetara, a širina 4,20 metra. Nakon završetka radova na hladnoj reciklaži, biće urađen novi sloj asfalta debljine šest centimetra.

  • Put

    08.06.2016 16:56
    Za Bokija
    Ne znam da li je od 9-9.30 kako kazes lencarenje jer je pauza za dorucak al da podsetim da smo kej radili od 7-19h za tvoju informaciju nego nisi onda bio u putu radio pa ne znas radilo se po ceo dan ovo nema veze sa politikom sto pricam nego branim stavove .Jel su i onda putari lencarili kad je plata na vreme bila il je pucalo od posla svaki dan.I da podsetim od ove vlasti nam je plata 30 posto manja .Al kako kaze gradonacelnik bolje i minimalac nego biro koja im je to logika nazadna.Pa dao bi ja njima svima minimalac da rade u gradskoj kuci i budu direktori.POZADINA JE SPREMANJE ZA PARTNERSTVO DA I TO MALO UNISTE DA SE PUT PRIKAZE KAO NESPOSOBAN DA DODJE NEKI KARIN ILI NEKO DR LEPO KAZITE GRADJANIMA NOVOG SADA STA SPREMATE A NE ONI LENCARE DA STE NAM DALI KISAC STEPANOVICEVO PRESVLACENJE PUTA DEONICA 12KM ETO POSLA AL ODE PUT INVESTU PO CIJOJ DIREKTIVI NE ZNAMO TJ ZNAMO AL JESU I TU RADNICI LENJI IL JE PO SREDI NESTO TRECE AJDE TAKOZVANI BOKI POJASNI NAMA OVDE .Tako ce i stan i zelenilo sve ce prodati ovi
  • /

    08.06.2016 12:27
    /
    jel ovo umesto ukradene marine ili infrastruktura plavovima?
  • Put

    08.06.2016 09:35
    Za bokija upravnika
    Prvo Boki vidim da si upoznat tj bot ali jesi u pravu za neke stvari to da JE DORUCAK 9 DO POLA DESET STE UVELI VI NAPREDNJACI RADI PRODUKTIVNOSTI DA POJASNIMO OVDE CITAOCIMA TAKO DA SI BOT IZ FIRME UPRAVO ONAJ VISAK O KOME PRICAS DA TREBA POCISTITI.Dr ZNA SE STO JE PRIVATNIK TU NEMA LEVA RUKA DESNI .... TOLIKO DA POJASNIMO KAKO TO IDE.Jos nam pojasni kao i gradonacelnik da svi treba da radimo za 23000 din i da pevamo dok se vi hranite u skupstinskom restoranu za 50 dinara imate plate 1000 eura pa sto i to ne kazete ovde i jos nesto dok je moj otac gradio firmu tu istu koju sad kao ti dovodis u red a nisi znao ni sta je put onda tako da nemoj da komentarises dok nije bilo privatnika radio je put sve u gradu i niko se nije zalio sve dok niste dosli s koferima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti