Bojan Atlagić v.d. direktor "EPS Distribucije"

Bojan Atlagić imenovan je za v.d. direktora "EPS Distribucije".
Izvršni odbor Elektroprivrede Srbije imenovao je Atlagića, pošto je dosadašnji direktor Bogdan Laban izabran za gradonačelnika Subotice.
 
Bojan Atlagić radi u EPS-u od 2000. godine, a od 2012. bio je direktor Elektrodistribucije Novi Sad. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin", a završio je i master studije, navodi se u saopštenju EPS-a.
 
Bio je odbornik Srpske napredne stranke u prošlom sazivu novosadske skupštine.
 
- Jednaki uslovi isporuke i kvaliteta električne energije za sve kupce na celoj teritoriji Srbije jedan su od prioritetnih cilјeva rada jedinstvenog operatora distributivnog sistema "EPS Distribucija". Nastavićemo da radimo na povećanju efikasnosti, unapređenju pogonske spremnosti distributivnog sistema i odlučni smo u tome da stanemo na put neovlašćenom korišćenju električne energije – rekao je Atlagić. 
  • kale

    18.07.2016 22:54
    temporary director
    Da li je moguce da se ostavljaju samo stranacki komentari. Kao Nebojša iz Beograda kada zove "Utisak nedelje"
  • Leo

    26.06.2016 14:04
    Bravo
    Kao sto rece neko pre mene pravi covek na pravom mestu !Vazno je da je covek posten i posteno razmislja i rezultati su tu ! Cestitam !!!
  • Marijana

    24.06.2016 21:49
    Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
    Umesto Crnogorca Bosanac. Mašala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti