Mladić ranjen u pucnjavi na Štrandu

Dvadesetšestogodišnji D. J. ranjen je u nedelju u pucnjavi na Štrandu.
On je upucan u levu butinu, te je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, kazala je za 021 Mirjana Bursać iz Hitne pomoći. Nakon toga je pušten na kućno lečenje.
 
Pucnjava se dogodila u 13.50h u bašti lokala "Ekspanzija" koji se nalazi blizu ulaza do Mosta slobode.
 
"Hitna pomoć je brzo reagovala, policija je bila dežurna na Štrandu, a potraga za učesnicima pucnjave je u toku", kazao je portparol Zelenila Ivan Nožinić.
 
Iako je Štrand u to vreme bio pun ljudi, niko nije čuo pucnjavu ni svedoči da je bilo neke rasprave. Nezvanično, u pitanju obračun "navijača", a policija traga za počiniocima.
  • Ns

    27.06.2017 08:09
    Da li neko prodaje pancire? Neophodni su meni i mojoj porodici kako bi proveli bezbedan vikend u Novom Sadu.
    Ni pola informacija novinari i policija ne daju u javnost (sa razumvanjem) tek bi se tad videlo u sta se pretvorio NS.
    Gospodo policijski nacelnici i gradonacelnici vratite policiju na ulice ali sa pravim ovlascenjina i da se ti momci ne boje primeniti zakon i ovlaacenja, da ne budu u strahu da ce na intervenciji naici na nekog iZ SNS familije.....
  • Bila tamo

    28.06.2016 02:20
    ....
    Neko. ........potpuno ste u pravu....ja sam takodje bila tamo.....nista mi nije jasno....ispade tužno da se na našoj plaži u Ns, sad dešavaju neki "veliki" obračuni.....a nije tako.....i nije ni bilo tako..... tužno je da ima oružja na Štrandu, ruku na srce bilo je 15 pandura.....ja bar nisam navikla na to a stalno sam tamo.....cemu onda kapija, čemu karta....treba to izgleda regulisati.....a opet mi Novosadjani, ne mozemo da verujemo da nam treba detektor za metal na gradskoj plazi.....ne znam..... Štrand is the best ... kako god
  • Bila tamo

    27.06.2016 14:54
    ....
    Bila sam na par metara od dešavanja....pucanj se nije čuo.....a i kako bi, tamo trešti muzika.....hitnu pomoć takodje nisam videla i ako smo svi ustali da pogledamo zasto tu ima 15 pandura.....uhapsise dvojicu ćelavih pomalo nabildovanih mamlaza, neko reče da su se izboli noževima.....onda je policija jos pola sata čeprkala po kaficu i pesku, sa onim rukavicama za forenziku, sakupiše nešto u džak i odoše......posle čitam na netu da se pucalo......na Štrandu, gde dodjes da se kupaš, sunčaš i popiješ neko ladno pivo......gde ide ovaj naš grad......tužno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika