Održan tradicionalni prijem za najbolje novosadske đake

Na Petrovaradinskoj tvrđavi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada Zdravko Jelušić primili su učenike novosadskih osnovnih i srednjih škola koji su osvojili nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima prošle školske godine.

Učenici koji ostvaruju izuzetne rezultate u Novom Sadu nagrađuju se već godinama unazad, počev od školske 2014/15. godine, odnosno od donošenja Odluke o Vidovdanskoj nagradi, od kada se učenicima dodeljuju Vidovdanske nagrade u vidu pohvalnice i novčanog iznosa.

U ime novosadskih škola prisutnima na prijemu obratio se direktor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" Radivoj Stojković koji se zahvalio Gradu na podršci, ocenivši da talentovane mlade ljude treba podržavati i sa njima pojačano raditi.

  • Neki tamo učenik

    29.06.2016 22:15
    Bilo ok
    kao iz naslova, samo sto je direktor gimnazije previse hvalio svoju skoli i ucenike...
  • Mama

    29.06.2016 22:03
    Dobra
    12.000
  • Петар

    29.06.2016 18:07
    Паре
    Добио сам 4500 дин 2007. године за друго место на републичком такмичењу. Баш ме занима колике су награде данас? Да ли треба да напоменем да нисам добио никакве повластице при упису на факултет из исте струке? Банана...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti