Imenovani novi direktori u tri pokrajinske institucije

Pokrajinska vlada danas je imenovala nove direktore u tri svoje institucije.

Novi direktor Uprave za kapitalna ulaganja je Nedeljko Kovačević koji na tu poziciju dolazi umesto Nebojše Malenkovića. Kovačević je bio direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova, dok je Malenković jedan od najbližih saradnika Bojana Pajtića i na toj funkciji je bio poslednjih pet godina.

Za direktora Direkcije za robne rezerve imenovan je Radovan Durutović, dosadašnji direktor NP "Fruška gora", umesto dosadašnjeg Tome Jošanova koji je na toj poziciji još od 2005. godine.

Gvozdena Perkovića, jednog od potencijalnih kandidata LSV za novog direktora novosadskog Vodovoda, u Turističkoj organizaciji Vojvodine zameniće dr Nataša Pavlović, dugogodišnja radnica ove institucije.

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila i da izdvoji 6,4 miliona dinara sa tekuće budžetske rezerve, radi hitne popravke angio-sale na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

  • Anabela

    02.09.2016 15:02
    Pare,pare...
    "Sjaši Kurta da uzjaši Murta!" ...sve Crnogorci, pokoji Bosanas...pa trći trći pa Vojvodjanin...ovi Perkovići, Durutovići i sl. ne silaze sa direktorskih fotelja samo im se kancelarije manjaju...dokle više?!
  • Anabela

    02.09.2016 14:56
    Pare,pare...
    "Sjaši Kurta da uzjaši Murta!"
  • Brzi

    02.07.2016 10:58
    Znaci smenjen Malenković,sada moze sa tatom na rulet...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti