Zaposleni u GSP ipak bez novih radnih uniformi

Vozači i drugi zaposleni u GSP-u ipak neće dobiti nove letnje radne uniforme, jer nije uspeo tender gradskog prevoznika.

Naime, na javnoj nabavci su pristigle dve ponude, ali su obe odbijene jer su bile skuplje od procenjene vrednosti nabavke od 8,2 miliona dinara.

Konkretno, zajednička ponuda novosadskih firmi "DES", "Manevar" i "KS-Sefty shoes" je vredela 9.441.890 dinara, dok je ponuda "Železničara" iz Subotice bila 8.494.180 dinara.

Za očekivati je da GSP ponoviti ovu nabavku, ali je izvesno da zaposleni u graskom prevozniku ovog leta neće imati novu odeću uzimajući u obzir koliko dugo traju procedure za sprovođenje tendera.

Podsetimo, GSP je planirao da kupi službena odela u količini koja bi bila dovoljna da svaki zaposleni dobije barem po jednu košulju i potkošulju, a većina i pantalone, ili suknje ako se radi o radnicama.

  • merkovc

    01.07.2016 14:44
    tako je to kad je direktor JP GSP neuk srednjoskolac preprodavac odela... sad ce bitidirektor vojvodina voda... valjda kao priznanje za kolaps u GSP ..... HAHA.. to je realnost
  • GSP

    01.07.2016 08:38
    PP
    Uvedite u GSP fiskalne kase bice i uiformi, papira caasa, i rezervnih delova, vode, vece plate, sve vise novih vozila,sve manje pljacke.
  • Djole

    30.06.2016 22:18
    Šta reći
    A mogu od radnika da uzimaju 8% za stranku. Napredno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.