Predvidivost troškova u "MOTOO" mreži auto servisa

"MOTOO" mreža nezavisnih auto servisa u Novom Sadu obeležila je dvogodišnjicu svog postojanja.
Ideja o formiranju mreže nastala je upravo u Novom Sadu, a danas oko sebe okuplja 33 auto servisa iz svih delova Srbije, od čega se 11 nalazi u Vojvodini. "MOTOO" funkcioniše po nemačkom franšiznom konceptu, što, prema rečima menadžera servisnog koncepta ove kompanije Marka Stefanovića, podrazumeva jedinstveni kvalitet u pružanju usluge.
 
"MOTOO" omogućava kompletno održavanje vozila, od brzih servisa, dijagnostike, preko ugrađivanja auto-klime, pa do servisa auspuha. Takođe, klijenti ove mreže nezavisnih auto servisa mogu u svakom trenutku da računaju na pomoć na putu, a u sklopu nje i na zamensko vozilo. 
 
Iako je plan da se do 2020. godine u mrežu uključi 80 auto servisa iz Srbije, Stefanović ističe da je selekcija za to stroga, jer se od svih očekuje visok kvalitet usluga.
 
"Naši članovi su morali da zadovolje visoke tehničke i organizacione standarde. Dakle, korisnici naših usluga mogu da očekuju fabričke delove proverenog kvaliteta, uštedu novca, ali i onoga što je danas sve skuplje, a to je vreme. Te ciljeve smo uspeli da postignemo zahvaljujući praćenju trendova u oblasti novih tehnologija, koristimo softvere koji omogućavaju precizne informacije o tome koliko je novca neophodno za održavanje vozila i zbog toga se razlikujemo od ostalih servisa u Srbiji. Jednostavno, trudimo se da čitav spektar usluga podignemo na potpuno novi nivo, da uvek imamo aktuelne akcije i da našim korisnicima poboljšamo vožnju njihovih vozila", poručuje Stefanović. 
 
Pored toga, on skreće pažnju i na to da je svaki "MOTOO" auto servis opremljen i servisnom radionicom, ali i stručnim osobljem koje ima pristup svim neophodnim tehničkim informacijama. 
 
U budućnosti, u "MOTOO" auto servisu može se očekivati i pružanje usluga vlasnicima novih i mlađih automobila koji su još uvek u garantnom roku. Naime, garancija proizvođača vozila ostajaće u potpunosti važeća i u slučaju kada održavanje i servisiranje odrade servisi iz "MOTOO" mreže.
 
Članovi "MOTOO" mreže u Novom Sadu su auto kuće "DDM Kompani", "Trio Motors" i "Stanišić".
 
Kompletnu listu svih auto servisa u Srbiji, ali i informacije o uslugama i akcijama ove auto mreže možete pronaći OVDE.

Teme

MOTOO

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti