Novi šef kabineta gradonačelnika Stanko Ljubičić

Kadrovske promene u lokalnoj vlasti se nastavljaju, a kako 021.rs saznaje, došlo je do promena funkcionera u Gradskoj kući, kao i do ostavki direktora JKP-ova.

Naime, pred predstojeću Skupštinu grada, koja će se održati u ponedeljak 11. jula, deo direktora gradskih preduzeća danas je podneo ostavke na svoje funkcije, kako bi na njihova mesta bili imenovani vršioci dužnosti.

Očekivanja su da će i ostali narednih dana takođe podneti ostavke, a ukoliko se do ponedeljka ne budu znala imena novih direktora, ona će biti ozvaničena na narednoj sednici 15. ili 22. jula. Prema informacijama 021, sigurne ostavke potpisuju direktori Informatike, Vodovoda, Čistoće i Tržnice.

U međuvremenu, dok se na nove ljude na rukovodećim mestima u preduzećima i ustanovama čeka, gradonačelnik Miloš Vučević je počeo sa izmenama osoblja u Gradskoj kući, pa je tako ostao bez dela pomoćnika, a smenio je i dosadašnjeg šefa kabineta Aleksandra Petrovića. On će ubuduće biti pomoćnik gradonačelnika, a na njegovo mesto imenovan je Stanko Ljubičić, koji je proteklih godina bio inspektor u gradskoj budžetskoj inspekciji.

Kako 021 saznaje, na funkcijama pomoćnika ostali su Dragan Božić blizak SPO-u, kao i Marijana Četojević iz SNS-a, dok su otišli Đula Kiš iz SVM-a, Miroje Jovanović iz Treće Srbije i Bojan Torbica iz Pokreta socijalista. Kako navode izvori 021.rs, ovo je samo deo promene kadrova u Gradskoj kući.

  • NS

    06.07.2016 18:11
    Za Mileta i ostale Krkane!
    Nema većeg zla od zle pameti!
  • Sale

    06.07.2016 07:38
    Pravi čovek na pravom mestu! Gradonačelniče, svaka čast na izboru. G-dinu Ljubičiću želim puno sreće i uspeha u daljem radu.
  • Coco

    06.07.2016 00:18
    Pa nisu li se, počev od gradonačelnika, svi kleli u poštene i fer, konursom izabrane direktore JKP. Izabrane na ČETIRI godine. I šta je sad? Menjate ih na fer konkursima za nove, pošto im istekao mandat od DVE godine?
    Biće da su otišli po "nabavnoj ceni"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.