FOTO: Novi Sad dobio najmoderniji bioskop u Srbiji

Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji, CineStar 4Dx otvoren je u tržnom centru "Big".
Sa 10 dvorana i oko 1.400 mesta za sedenje prostire se na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade BIG-a.
 
Na svečanosti upriličenoj povodom otvaranja, obratili su se direktor kompanije "Blitz CineStar" za Srbiju Zoran Savić i direktor kompanije "BIG Cee" Robert Jahav.
 
- Novosadski multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije "Blitz CineStar", najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Za nama su meseci požrtvovanog i uzbudljivog rada na izgradnji bioskopa koji će biti dostojan ovog grada. Građani Novog Sada bili su sve vreme naša najveća inspiracija i motivacija da uvek damo malo više i da budemo još bolji i kreativniji - rekao je Savić.
 
 Jahav je istakao je da će ova kompanija nastaviti da podržava "CineStar" u stvaranju najuzbudljivije i najkvalitetnije filmske zabave.
 
Novosadski CineStar bioskop je prvi i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji, opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Osim 4Dx sale, on ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard, a to su samo neke od tehničkih karakteristika ovog bioskopa. 
 
Interesovanje Novosađana za projekcije u danu otvaranja bilo je ogromno - prodato je više od 2.000 ulaznica, a karte za projekcije u 4Dx dvorani planule su za sat vremena. Inače, novosadski multipleks ima dva specijalno dizajnirana kafića s terasom, kao i dve prostrane i opremljene rođendaonice.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti