Vojvodina obezbedila finansijsku stabilnost, sponzorske ugovore potpisuje 17 firmi

Danas je u prostorijama FK Vojvodina, na stadionu "Karađorđe", održan prvi sastanak novooformljenog poslovnog tima novosadskog kluba.

Predsednik Upravnog odbora Zoran Šćepanović i predsednik poslovnog tima Dragoljub Zbiljić, dogovorili su prve korake ka dugoročnoj stabilizaciji kluba, a kako ocenjuju, i budućim velikim uspesima crveno-belog tima.

"Ovaj poslovni tim na današnji dan najavljuje šampionske ambicije koje FK Vojvodina svim svojim sportskim, poslovnim i navijačkim kapacitetima nesumnjivo zaslužuje", navode u upravi. Najavljeno je i da će jedan od prvih koraka biti potpisivanje sponzorskih ugovora sa 17 preduzeća koje predvodi Energotehnika Južna Bačka koja je generalni sponzor Vojvodine.

Među ostalima, sponzori će biti Industrija mesa Matijević, Karin komerc, Aleksandar gradnja, SMB gradnja, Galens invest, Put invest, Best izgradnja, kladionice Maxbet, Energy pro, itd. 

Potpisivanje ugovora koji bi trebalo da donesu dugoročniju finansijsku stabilnost klubu uslediće u petak, dan posle meča sa Dinamom iz Minska.

  • Misko

    27.07.2016 08:46
    Kada pogledate ko su finansijeri na slici vidite da su to veoooma zanimljivi likovi i firme. Koje i cije pare daju?! Hm....
  • skep

    27.07.2016 08:24
    A sad junački juriš na treće mesto na tabeli!
    Voleo bi da nije tako ali decenije gorkih iskustava čine svoje...
  • ALUMNI

    27.07.2016 00:50
    PRETENCIOZNO
    je možda u današnje vreme najavljivati šampionske ambicije, ali za sve nas koji smo doživeli titulu, titule, nije i neostvarljivo. Možda je i vreme da se povrati Stadion u ruke njegovih pravih vlasnika, ali svakako je vreme da se obnovi, uredi, da se decenijsko devastiranje istog prekine. Pretenciozno je i da se očekuje pokrivanje Severa, dogradnja Istoka, rešavanje svih infrastrukturnih potreba za odigravanje svih UEFA utakmica, a opet ni to nije neostvarljivo.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.