Medicinski fakultet dočekuje goste lososom, kavijarom i punjenim dagnjama

Medicinski fakultet u Novom Sadu obezbedio je uslugu keteringa, u koju je uključio šest luksuznih menija.
Fakultet je tražio dostavu pripremljenih obroka koji će biti isporučivani na adresu ustanove po potrebi, a u specifikaciji je tačno naveo jela po pojedinačnim menijima.
 
Tako se na meniju 1 nalaze kanapei s dimljenim lososom, crveno-crnim kavijarom i renom, kulenom i mariniranim kukuruzom, s dve vrste sira i grožđem, balsamiko povrćem, pečenicom i jajima od prepelice. Takođe su na meniju dve vrste slanih torti, dve vrste pita, punjeni šampinjoni sa sirom, kajmakom i suvim vratom, kao i rafaelo kuglice.
 
Na drugom meniju su gibanice, mini pice, kiflice, slane torte i sendviči sa šunkom i sirom, a na trećem mesne kulgice, biftek, bajadere, kraljičine štangle, punjene dagnje sa salatom od plodova mora i voćni ražnjići.
 
Meni 4 sadrži roštilj (ćevapi, roštilj kobasice, pileće belo meso u slanini, kocke mesa s povrćem), pohovanu ribu u susamu s koktel sosom i rolovani batak, a meni 5 nudi šunku s dinjom, šest vrsta sira i praseću bajaderu.
 
Šesti meni ima korpice punjene guščijom džigericom, egzotične ražnjiće s suvim smokvama, kao i šljive u slanini, juneći biftek u sosu od zelenog bibera, lolos šnicle u krem sosu od gambora, tiramisu i čizkejk.
 
Jedan obrok obuhvata osam slanih komada, 50 grama sira, 200-220 grama mesa, 150 grama salate, 60 grama sitnih kolača i dezert.
 
Ovu javnu nabavku Medicinski fakultet je planirao za tekuću godinu. Za šta je tačno nabavka sprovedena, te ko će sve dolaziti u goste na gozbu nismo saznali na fakultetu.
 
Inače, u uslovima tendera piše da je rok važenja ponude 300 dana, te da je ugovorena vrednost nabavke do dva miliona dinara. Takođe, od firme koja aplicira traži se da ima najmanje sedam zaposlenih, od kojih barem jedan ima završene strukovne studije gastronomije i pet godina iskustva, kao i dva klimatizovana službena vozila. 
 
Na tenderu je pobedila firma "Trpeza ketering", sa sedmoro zaposlenih i ponudom od 6.660 dinara po obroku. To znači da Medicinski fakultet može da kupi najviše 300 obroka i to u narednih 300 dana, koliko važi ponuda ketering preduzeća.
 
Kompletne menije možete da pogledate OVDE.
  • Al

    02.08.2016 11:58
    se
    Al se lepo živi od studentskih školarina, ispita, knjiga i budžetskog novca.
  • Dr Lana

    29.07.2016 13:55
    Platili su im jadni volonterski specijalizanti dagnje i ostalo, dok oni jedu pastetu kad imaju i za nju! PLACAJU EDEKACIJU, A DOBIJAJU IZRABLJIVANJE I ADMINISTRATIVNI RAD!
    Drage kolege ne upisujte volonterske specijalizacije,posebno ne pedijatriju (tamo je najgore) sve je to jedna velika obmana, učite jezik i idite da radite tamo gde ćete biti plaćeni!
  • Seka Persa

    29.07.2016 13:21
    @Ogorcen
    Cek...
    Tek ti je kandidat postao upravnik Betanije...
    Polako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti