Vejnović novi upravnik Betanije

Dosadašnji upravnik "Betanije" Dragan Stajić je smenjen, a na njegovo mesto dolazi Tihomir Vejnović, saznaje 021.rs.

Vejnović je do sada bio načelnik Zavoda za perinatologiju u Klinici za ginekologiju i akušerstvo, a od 2008. godine je i redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je i diplomirao 1984. godine. Takođe, sa suprugom Jasminkom Vejnović radi u privatnoj poliklinici "Vejnović".

Kako je rečeno za 021.rs u Kliničkom centru Vojvodine, nove smene su "uslovljene potrebama procesa rada, bolje organizacije i efikasnijeg pružanja zdravstvenih usluga".

Ovo nije jedina smena u KCV-u, koja je usledila nakon formiranja nove pokrajinske vlasti. Naime, kako je 021 već pisao, ranije je smenjena i upravnica Urgentnog centra Vesna Pajtić, supruga nekadašnjeg premijera Vojvodine. Nju je na tom mestu nasledio dosadašnji upravnik Klinike za nefrologiju i kliničku imunologiju Igor Mitić.

  • Katarina

    25.03.2018 23:40
    Sve pohvale za prof. Vejnovica! Svaka cast doktore! Nosim divno iskustvo iz Betanije! Laz je da se placa carski rez!!!!
  • Milana

    01.03.2017 23:06
    Prof. Vejnovic zakon
    Nisam imala zivaca da citam sve ove budalastine ljudi koji ocigledno nisu nikada bili u doktorovoj blizini a ne pricali sa njim. To sto spominjete cifre ako hocete privatno normalno je i da platite a doktor je izuzetan, profesionalan i sve reci hvale za njega. Vodila sam trudnocu kod njega od prvog dana i ucinio mi je da moja trudnoca protekne savrseno a porodjaj koji je trajao 13h ucinio da bude savrsen. I DA PODVUCEM KOLIKO KOG PUTA JOS BILA TRUDNA ON JE TAJ KOD KOGA CU VODITI TRUDNOCU. Doktoru cestitam njega su samo vratili na njegovo mesto gde je bio pre i zelim mu samo puno uspeha. Zdravstvo bi bilo mnogo bolje da su nam svi doktori kao on. Jos jednom sve cestitke doktoru.
  • Dragan

    08.09.2016 20:37
    02.07.2016
    Želim da se zna!
    Prof.Vejnović je vrhunski stručnjak, profesionalac i humanista!
    Svakome bih ga preporučio od srca.
    Samo napred profo i u nove pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti