FOTO: Novosadski vatrogasci spasili deku-heroja iz podzemnog kontejnera

Novosadski vatrogasci su u utorak uveče oko 19 časova iz podzemnog kontejnera u Šekspirovoj ulici na Limanu III spasili starijeg sugrađanina koji se tu zaglavio dok je pomagao komšinici.

Limanci koji su bili prisutni dok se trajala akcija spasavanja su za 021.rs ispričali da je jedna baka dok je bacala smeće ispustila novčanik u podzemni kontejner dubok oko dva metra. Njeno vajkanje zbog izgubljenog novčanika je čuo njen komšija, koji se kao pravi džentlmen javio da pomogne. On je uzeo merdevine i sišao u kontejner.

"On je kao pravi vitez pomogao komšinici i uspeo da dohvati novčanik i vrati ga, ali prilikom izlaska se zaglavio u otvoru i nije mogao da izađe. Nekoliko komšija i prolazniak su pokušali da mu pomognu, ali nije vredelo. Odmah su zvali "Čistoću", ali su oni uputili na vratrogasce", ispričao je jedan od svedoka za 021.rs.

Dok se čekalo da dođu vatrogasci, skoro ceo komšiluk se okupio i svako je imao svoj predlog kako da se čovek izbavi iz podzemnog kontejnera.

"Neki su se šalili, a sam dekica nije gubio smisao za humor i sam se šalio. Bakica kojoj je pomogao se mnogo nervirala zbog toga šta se desilo, a kada je došla njegova žena, grdila ga je što je glumio heroja, dok je njegov unuk nudio bombone ili čokolade da mu bude lakše", kaže jedan Limanac, svedok celog događaja.

Vatrogasci su došli oko 19:30 i za par minuta bez ikavih problema pomogli ovom starijem Limancu da izađe nepovređen iz podzemnog kontenjera.

Svedoci kažu da se po tome kako su vatrogasci reagovali činilo da ovo nije bio prvi put da su nekog spasavali iz podzemnog kontejnera.

  • Maratonci Bili Piton

    25.09.2016 08:15
    Ala ga je izvadio svaka mu čast (novčanik)“Njemu se i ne isplati da izlazi iz kontejnera. ...
  • lala bećar

    22.09.2016 22:48
    ...
    Deda bi, a ne može :D Kaže komšinica:"Ne'š je**t!"
    Al svaka čast deki na trudu...upornost će se jednog dana isplatiti ;)
  • Napredak?

    22.09.2016 21:42
    Povećanje od 5000 upalo u kontejner?
    Ulazio sa podignutim rukama, a hteo da izađe sa spuštenim?
    Deda, deda... pa to rušiš idejne projekte i ugrožavaš novogodišnje bonuse rukovodilaca koji su tako lepo implementirali te kontejnere.
    A šta će biti kad počnu bebe da bacaju po tim novim kontejnerima?
    Do sada smo ih mogli čuti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti