Business Cafe u Novom Sadu: Strah i novo ne idu zajedno

Gosti 2. Novosadskog Business Cafea, održanog sinoć, bili su Vladimir Elesin, vlasnik Teglasa, Robert Čoban, vlasnik Color Press Group, Karmen Krivokapić, vlasnica restorana Arhiv i Tatjana Verebeš, vlasnica brenda Taya za unikatne leptir mašne.

Vladimir Elesin je, pričajući svoju preduzetničku priču, naveo da strah i novo ne idu zajedno i da je uspeo jer je strah prosto zanemario i zaobišao sve prepreke. Prema njegovim rečima, novac je samo alat do cilja, a ne nešto za čim treba da tragamo.

Karmen Krivokapić je svima poručila: "Dozvolite sebi da maštate i sve će se ostvariti", kao i da se treba fokusirati na posao i onda će se strah izgubiti, a novac doći.

Tatjana Verebeš je ispričala kako je sa tri drugarice pokrenula proizvodnju sa mašinom koju je nasledila, a da u tom trenutku nije znala ni da uvuče konac u iglu. Kako je rekla, nije znala šta radi, a sada proizvode leptir mašne za decu, odrasle i kućne ljubimce.

Idući Business Café u Novom Sadu održaće se 27. oktobra. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti