FOTO: Novosađani požurili da se slikaju sa peharom Lige šampiona na Trgu slobode

Novosađani su se danas u velikom broju okupili na Trgu slobode kako bi se fotografisali sa peharom Lige šampiona.

U specijalno dizajniranom kamionu je izložen pehar, a u redu ispred je bilo po više desetina muškaraca, dečaka i po neka dama.

Svi koji su došli da se fotografišu sa peharom imali su priliku da dobiju autogram od legendarnog golmana šampionskog tima Crvene zvezde, osvajačem "ušatog" pehara, Dike Stojanovića, kojeg je predstavio Milojko Pantić.

U isto vreme održana je i "Liga malih šampiona", takmičenje za najmlađe fudbalere uz podršku Otvorenih zabavnih škola fudbala.

Pehar najvažnijeg fudbalskog klupskog takmičenja je bio izložen u nekoliko gradova Srbije od 22. septembra, posle Novog Sada videće ga i Beograđani, a potom se seli u Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Mađarsku i druge države. Organizator celog događaja je "UniCredit" banka sa partnerima.
 

  • Zivan

    29.09.2016 17:25
    urnebes
    Lepo je bilo kaze mi klinac, ali svedoci ovog događaja kažu da je član gradskog veća za sport pitao nekog tipa pored sebe: "A ko je Dika Stojanović?" :) :) :) :)
  • savica

    29.09.2016 15:35
    1991
    Ja se slikao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.