VIDEO, FOTO: Na semaforu kod škole u Preradovićevoj sva tri svetla istovremeno upaljena

Semafor kod osnovne škole u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu pokvario se, pa su sada sva tri svetla istovremeno upaljena.

Kako se može videti na snimku koji se pojavio na internetu, na semaforu istovremeno svetli i crveno i žuto i zeleno, odnosno sva svetla se neprestano gase i pale.

Nije poznato koliko dugo je semafor u kvaru, a vozačima se preporučuje posebna opreznost na ovoj lokaciji zbog blizine škole.

  • Pezos

    01.10.2016 12:52
    dokle?
    Semafor ne radi kod skole vec ko zna koliko dugo.Radio je juce na nepunih pet minuta i i opet trepcuce zuto.Kada je(ikad u funkciji),svetlo za pesake se prebaci vec posle dve sekunde,gde nema teoretske sanse da je odrasla osoba dosla i do pola puta,a kamoli djak prvak.Da li iko od nadleznih misli o tome?!
  • Mile kontra

    30.09.2016 22:59
    Ma nemoj!
    A ovaj "savesni gradjanin" na 50 metara od skole snima semafor i ne gleda kuda vozi, a tu kao zabrinut za semafor! Kakav licemer!
  • Vozac

    30.09.2016 15:21
    Juce sam prosao tuda, Bilo je trepcuce zuto...

    I sta sad? Da li da vozac stane ili da vozi i dalje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti