Novosadski oktoberfest - sve spremno za pivo, kobasice i perece

Poslednjeg vikenda u oktobru Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje "Novosadski oktoberfest".

Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca, a nastupaće Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Piva će točiti pivnice "Heineken", "Carlsberg" i "Apatinska", a svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao i uvoznici piva iz svih delova sveta. Sedam dana pre početka manifestacije građani će od 21. oktobra ispred Gradske kuće imati prilike da degustiraju piva, kobasice i perec i upoznaju se sa detaljima ovog događaja. U pratećem programu planirana je i velika izložba o istorijatu pivarstva u Vojvodini koja će se održati u auli Master centra kao i na Trgu slobode.

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalji o rezervaciji stolova i programu mogu se pogledati OVDE.

  • Terješkova

    30.09.2016 19:30
    @Veganka
    Srce moje predlažem da se dobro naklopaš reš pečenih kobaja sa senfom a posle malo zaliješ pivom... Još ako čuješ kako Zvonko Bogdan peva možda progledaš i vidiš kako je lep život!! Dođi ja častim, da ti pokažem kako se osvaja Svemir!!
  • Duda

    30.09.2016 13:43
    Maznuli su ideju od SKC-a koji već treći put organizuju festival zanatskog piva u Fabrici. Ovo je ljakse varijanta istog. Pozdrav, ne vidimo se na trgu.
  • Brus Vilis

    30.09.2016 13:36
    @Veganka
    I biljke su živa bića. Ni celeru ne prija kad se daviš u njemu iako nema okice poput gice. To što je tebi lakše da ubiješ biljku dokazuje tek tvoju licemernost, ništa drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti