Izdata građevinska dozvola za B i C lamele Kliničkog centra Vojvodine

Gradska uprava za urbanizam izdala je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i dogradnju lamela "B" i "C" urgentno-dijagnostičkog centra u kompleksu Kliničkog centra Vojvodine.

Pokrajinska vlada će, nakon izdavanja ove građevinske dozvole, na zajedničkoj sednici dve Vlade 22. oktobra, pokrenuti inicijativu Ministarstvu finansija kojom će predložiti povlačenje treće tranše kredita Evropske investicione banke u iznosu od 50 miliona evra, navode u Pokrajini i dodaju da je ovom dozvolom zvanično završena prva faza u pripremi izgradnje ovih objekata.

U okviru projekta Rekonstrukcija Kliničkih centara u Srbiji, prethodno su obezbeđena sredstva za Klinički centar Niš i Klinički centar Srbije.

"Ovom dozvolom i inicijativom pokreće se mehanizam za izgradnju lamela "B" i "C" Kliničkog centra Vojvodine, novog zdravstvenog objekta u Novom Sadu. Pokrajinska vlada će pristupiti pripremi projektne dokumentacije, obezbeđenju finansijskih sredstava i za rekonstrukciju drugih objekata u zdravstvenom sistemu AP Vojvodine, na osnovu utvrđenih prioriteta", poručuju u Pokrajini.

  • /

    16.10.2016 15:49
    /
    sa koje strane su te lamele?
    ono u zbunju sto ne bi smelo da se koristi za medicinske objekte posle 30g ili ce se preko privatnih kuca nastaviti silovanje grada kulture?
  • Zivan

    16.10.2016 12:51
    Mnogo je važnije da se lekarima zaposlenima u javnom sektoru povećaju plate ali i zabrani rad u privatnim ordinacijama, kao i dodatni rad uveče, u okviru same državne bolnice, kada tržišno naplaćuju usluge...
  • dobro je

    16.10.2016 12:30
    jer je jos pre pet godina neko mrdno limeni krov sa njih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti