Novi Sad verovatno dobija klizalište u Dunavskom parku

Novi Sad će preko zime najverovatnije dobiti novo, privremeno klizalište i to u Dunavskom parku.
Kako za 021 potvrđuju u "Zelenilu", podnet je zahtev za zauzeće prostora za postavljanje klizališta u ovom parku preko zime i u toku je procedura za izdavanje dozvole.
 
Inače, novo klizalište u Dunavskom parku moglo bi da posluži kao zamena za klizalište na Štrandu, s obzirom na to da "Zelenilo" trenutno ispituje koliko je isplativo uopšte postavljati klizalište na ovoj lokaciji. Kako za 021 potvrđuju u preduzeću, formiran je tim za ispitivanje ekonomske isplativosti Novosađanima dobro poznatog klizališta, koje je na raspolaganju poslednjih osam godina na centralnom platou kupališta.
 
"Za iznajmljivanje klizališta od našeg preduzeća zainteresovano je nekoliko opština u Vojvodini. Nikakva odluka u vezi sa tim još nije doneta, a kada bude, blagovremeno ćemo obavestiti Novosađane", navode u "Zelenilu" za 021.rs.
 
Inače,pored klizališta na Štrandu, svake zime Novosađanima je na raspolaganju i Ledena dvorana Spensa, koja je pre nekoliko dana počela sa radom. 
  • Kao

    08.11.2016 13:28
    prvo
    Klizalište je u vlasništvu jednog "privatnika", a ne Zelenila, kao drugo za sad postoji samo jedno klizalište te firme koje oni seljakaju po raznim lokacijama, i to košta milione i milione dinara......
  • Terješkova

    08.11.2016 08:07
    @Miroslav
    Baš ste me podsetili klizanja i belih ženskih klizaljki koje sam obožavala!! Treba da se vrati klizalište na sajmištu sve ste lepo rekli.... Ali stvarno bih želela da mi neko objasni taj pojam
    dođoš, možete li vi to Miroslave?
  • Eh

    07.11.2016 11:07
    pa iznajmite nekoj opštini u vojvodini umesto da gurate to u spomenik prirode u kome građani ne smeju od čuvara da spuste svoje cenjene guzice na travnjak, ali neko može klizalište. kad već postoji toliko interesovanje. sve češće su parkovi pod napadom privatnog kapitala, hteli ste dino park u železničkom parku, sad hoćete klizalište u dunavskom... kako se ne setite da u železničkom parku napravite neke skulpture, dovedete staze u red, da oplemenite futoški park... nego "iznajmićemo". ni manje ni više nego dunavski park.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti