Pacijent napao radnika obezbeđenja Doma zdravlja

Jedan pacijent je danas popodne, oko 18 časova, napao radnika obezbeđenja Doma zdravlja i naneo mu ozbiljne telesne povrede koje su zahtevale lekarsku intervenciju u Urgentnom centru.
Incident se dogodio u prizemlju Doma zdravlja na Limanu IV, kada je radnik obezbeđenja ponudio pomoć čoveku koji je uznemiravao prisutne i vikao po hodnicima, kažu u Domu zdravlja. Navode da se radi o pacijentu koji od lekara u Domu zdravlja dobija recepte za terapiju koju mu je prepisao psihijatar. 
 
Kako je saopšteno, pacijent, koji je na sebi imao samo šorts i papuče, prišao je radniku obezbeđenja i udario ga u glavu. Ovaj je reagovao i oborio napadača na zemlju, a u pomoć su mu pritrčali i lekari i osoblje koje se tu zateklo. 
 
Oni su zadržali napadača do dolaska policije, koja ga je privela i sastavila zapisnik. Ceo incident zabeležila je sigurnosna kamera.
 
Ovo je drugi napad na zaposlene Doma zdravlja "Novi Sad" u poslednja tri dana. Podsećamo da je u utorak suprug pacijentkinje verbalno vređao lekara, rušio inventar i šutirao vrata ordinacije. O tome čitajte OVDE.
  • Očigledno

    14.11.2016 09:10
    se
    Očigledno se radi o psihički nestabilnoj osobi, možda je došao po metadon, trodon........ i sa takvim osobama medicinsko osoblje treba da postupa oprezno, ako treba i preko reda da ih puste da dobiju recept za svoj lek. Ovde se očigledno desilo da su ga odbili jer nema zakazano ili ..........predpostavljam da se tako nešto desilo. Prisustvovao sam situaciji u Domu zdravlja Liman gde su takvu osobu koja nije imala zakazano ostavili da čeka 2 sata, u tih dva sata on je konstatno psovao, derao se, vređao sestre........jednostavno gospodo doktori i medicinski radnici to nisu obični pacijenti koji su došli zbog gripa, na merenje pritiska, ili po uput pamet i razum u glavu.
  • Nella

    11.11.2016 15:44
    @nenadam Malo razumevanja
    Mnogi paušalni komentatori bi trbalo da dva puta pročitaju text i druge komentare pre nego što bilo šta napišu. Tako i ovaj prozvani!
    Prvi slučaj je IZGLEDA opravdan!
    Drugi slučaj "ponudio pomoć čoveku koji je uznemiravao prisutne i vikao po hodnicima," što će reći da je prošao pored obezbeđenja iako "na sebi imao samo šorts i papuče"
  • Nik

    11.11.2016 14:14
    I TREBA
    Mislim da je ovo samo vrh ledenog brega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.