Više od 1.200 slobodnih radnih mesta na Sajmu zapošljavanja na Spensu

Sajam zapošljavanja održaće se u četvrtak, 17. novembra, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu Spensa.
Učešće je potvrdilo preko 50 poslodavaca koji su prijavili više od 1.200 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci. Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, prodavci, medicinske sestre, fizički radnici,  vozači, administrativni radnici i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, stručnjaci za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara, savetnici u osiguranju, komercijalisti, frizeri, krojači, šivači, pekari, mesari, autoelektričari, automehaničari, higijeničari i drugi. 
 
Poslodavci su istakli i slobodna radna mesta za visokoobrazovane osobe sa invaliditetom, ali i za šivače, krojače i molere.
 
Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.
  • @Dobrotvorka

    15.11.2016 22:14
    A koliko si ti radnih mjesta otvorila? Da ne radim u Delfaju ne bih imao nikakvije primanja, ni ja ni moja žena ni djeca, zato ti je bolje da ćutiš i da uzmeš nešto i ti raditi umesto što kudiš po drugima koji se trude i bore za ovaj narod
  • dobrotvorka

    15.11.2016 20:20
    NAŽALOST
    Da su to poslovi sa dobrim uslovima i platom, ne bi se nudili na sajmu zapošljavanja... ma ne bi mi ni čuli za njih! To je 1000 fizikalaca u logorima DELFI I LIR I 200, takođe fizikalaca po raznim marketima i pekarama a sve to za minimalac, bez putnih troškova, toplog obroka i pauze i 6 dana nedeljno-obavezno, naravno u smenama. I kad ljudi probaju, uglavnom odustanu pa zato svaka tri meseca "hajmo Jovo, nanovo" a "naprednjaci" cvetaju od ponosa i zasluga što otvaraju "NOVA RADNA MESTA" SRAMOTA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti