FOTO: Deda Mrazevi motoraši obradovali mališane paketićima

Humanitarna akcija "Moto deda Mraz" u kojoj motoraši, obučeni u kostime deda Mraza, deci dele novogodišnje poklone, danas je po četrnaesti put održana u Novom Sadu.
Deda Mrazevi su se najpre okuplili na platou ispred Spensa, nakon čega su se u dugoj povorci uputili ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, gde su poklonima obradovali mališane štićenika tog doma.
 
Iz Veternika Deda Mrazevi-motoraši su se vratili u Novi Sad, gde su poklone podelili najpre deci u Dečjoj bolnici, a zatim i mališanima u Svratištu za decu ulice, te devojčicama i dečacima u Dnevnom boravku za decu i mlade iz porodica u riziku.
 
  
 
Humanitarna akcija "Moto Deda Mraz", koju su organizovali Moto klub "Otpisani", Udruženje motorista "Apostoli" i Moto klub "Horda", završena je u Dunavskom parku, odnosno na klizalištu i zabavnom parku "Ledena šuma".
  • Ivana

    25.12.2016 10:38
    Najbolji!
  • asssa

    24.12.2016 20:58
    e to je kada imas dusu
    bajkeri, motorasi, motoristi "drogeri, prljavi, neradnici, ubice itd itd " svaka vam cast. SJAJNO
  • Tea

    24.12.2016 16:48
    Hvala vam divni ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti