Na Spensu (ni)je hladno

Iako su juče iz OK Vojvodina apostrofirali kako je na Spensu toliko hladno da su uslovi za treniranje nehumani i da su se zbog toga skoro svi u klubu razboleli, nadležni iz ovog sportsko-poslovnog centra, kao i iz Novosadske toplane demantuju da ima problema sa grejanjem.

Portparolka Spensa Slobodanka Brankov kaže za 021.rs da uprava tog preduzeća nije imala primedbi sportskih klubova, učesnika sportskih takmičenja ili sportista na hladnoću u objektu. Ona navodi da nije sporno da Spens oduvek ima problema sa zagrevanjem zimi i hlađenjem leti, jer je u pitanju velik prostor od desetine hiljada kvadrata.

Ipak, Brankov tvrdi da ove zime nema nikavih problema sa grejanjem. Ona objašnjava da nije bilo primedbi ili razloga da se neki događaj otkazuje zbog hladnoće.

U Novosadskoj toplani za 021.rs kažu da Spens redovno snabdevaju toplotnom energijom. Navode da su od početka oktobra imali samo jednu prijavu o grejanju i to na samom početku grejne sezone. Kako objašnjavaju, nema nikavih indikatora koji pokazuju da se ovaj objekat slabije greje.

Ipak, zbog informacija koje su se pojavile u javnosti o lošim uslovima pod kojima treniraju sportisti, ovo preduzeće će poslati ekipe da provere sve tri podstanice na Spensu kako bi se videlo da li je sve regularno.

  • Greju

    11.01.2017 12:49
    oni
    Greju oni kancelarije (direktorske, savetničke, poćoničke....), ali ne i sportske dvorane!
  • ns2017

    11.01.2017 08:20
    A studenti?
    Hladno je i studentima na Filozofskom sede u jaknama vec mesec dana na predavanjima . Grejanje je toliko slabo da kao i da ga nema. Ko ce preduzeti nesto povodom toga? E moj Novi Sade.....
  • Mirjam

    10.01.2017 18:18
    Moze rusenje
    Ali da se sagradi novi SPORTSKI OBJEKAT ali sa ovima na vlasti bojim se da ce nici klizaliste!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti