Otežano odnošenje smeća iz Petrovaradina, Sremske Kamenice i Bukovca

Zbog snega koji pada od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća.
Kako je saopštila "Čistoća", smeće se otežano odnosi iz pojedinih delova Bukovca, Petrovaradina i Sremske Kamenice. Smeće će biti odneto čim se saobraćajnice raščiste.
 
Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju kante u ulicama Milice Stojadinović Srpkinje, Partizanskoj, Svetozara Markovića i Školskoj u Bukovcu, zatim u ulicama Malina, Jagoda, Sremačka, Mirna, Majdanska, Zeleni venac, 23. oktobra, Đure Jakšića, Nikole Tesle, Pop Vlade Zečevića, Staroiriški put, Partizanska, Sremska, Dr Branka Manojlovića, Grobljanska, Vase Stajića i Mitra Uroševića Riste u Sremskoj Kamenici, kao i u naselju Šaran u Petrovaradinu.
 
U svim ulicama u pomenutim naseljima smeće će biti odneto čim se saobraćajnice raščiste.
 
Kada je reč o Novom Sadu i ostalim prigradskim naseljima, kontejneri i kante se prazne redovnom dinamikom i na vreme.
 
Radnici i kompletna mehanizacija Zimske službe "Čistoće" su na terenu i čiste centar Novog Sada. Aktivirana je kompletna služba sa 147 radnika i neophodnom mehanizacijom. 
  • Ma

    18.01.2017 13:16
    dajte
    Ma dajte ja mojim kecom (Stojadinom) bez problema idem, a ne kamion. Pa nema 2m snega nego 3 cm.
  • Nikola

    17.01.2017 16:58
    Nisu odneli smeće ni iz ulice Bogdana Gavrilovića u Kamenici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti