Biro za pružanje pravne pomoći od ponedeljka na novoj adresi

Gradski Biro za pružanje pravne pomoći od ponedeljka, 30. januara, nalaziće se na novoj adresi, saznaje 021.rs.
Biro će biti smešten u Vojvođanskih brigada 17, na drugom spratu. Iako su nam se obratili građani tvrdeći da Biro trenutno ne pruža pomoć, u Kabinetu gradonačelnika navode da on i dalje nesmetano funkcioniše, te da građani mogu dobiti pravni savet kao i do sada.
 
Za socijalno ugrožena lica, penzionere i nezaposlene usluge su besplatne, dok ostali građani plaćaju polovinu od utvrđene advokatske tarife.
 
Telefon na koji građani mogu da zakažu sastanak sa pravnicima ostao je isti -  021/ 524 - 221.
  • nataša

    11.08.2023 12:58
    dno dna
    Kako Vas samo nije sramota,imate 21 operatera,zovem da bih dobila besplatnu pravnu pomoć,i isti odgovor svi operateri su zaizeti,šta li samo rade ti operateri,nikakkve vajde od vas,a za advokata i njihove usluge nemam nameru da plaćam 4000 rsd,čemu vi postojite kao institucija...sramota!!!!!
  • eho

    25.06.2021 10:44
    komentar
    Sada bih trebao platiti pola usluga zato što JKP Informatika ne ispunjava svoje obaveze i moram svoja prava da ostavrim putem Suda.Koliko puta treba platiti nešto što se podrazumeva.Sa Informatikom imamo Ugovor i oni nam svaki mesec naplate svoje usluge a za uzvrat ne dobijamo ništa.Dokle bre , dokle Nebeska Srbijo????????
  • goran

    11.05.2019 13:23
    Srbija
    Pandurska zemlja, lopovska zemlja. Ovamo ti bubreke odvaljuju u stanici da podpises delo koje nisi uradijo zez prisustva advokata a ovamo kao pravna pomoc besplatna.. Sta je to pa besplatno u srbiji?? Upropastili su mi zivot bukvalno u ovoj zemlji... A ovamo sede nacelnici, zelenasi, makroi, dileri, panduri u uniformama. Novi sad je selo i sve se zna a oni javno jos saradjuju.. Sramota me je gde sam rodjen i u vojsci sta sam za bombardovanje sve uradijo za ovu prokletu lopovsku zemlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.