Žalbe pojedinih vozača na blatnjavi parking u Radničkoj ulici

Građani koji koriste privremeni parking u Radničkoj ulici žale se zato što im "Parking servis" naplaćuje 100 dinara za parkiranje u rupama punih blata.

Kako navode, takvo stanje traje već duže vreme, a posle poslednjeg snega parking je samo blatnjava površina.

"Parking je pod belom zonom gde parkiranje košta 100 dinara na dan, ali plato je danima blatnjav. Zvao sam "Parking servis" da se žalim, ali su mi rekli da je plato pod naplatom i da nemam pravo na žalbu, na šta sam odgovorio "Gospođo, ali plato je i pod blatom". Naravno da nikakvo normalno ubeđivanje oko toga da nemaju prava da tako nešto naplaćuju nije uspelo. Možda zakonski i imaju pravo, ali to ne vredi ni komentarisati", kaže za 021 jedan od korisnika spornog parkinga M.R.

Portparol "Parking servisa" Radovan Jeknić kaže za 021 da su svesni pritužbi građana na stanje privremenog parkirališta u Radničkoj ulici. Prema njegovim rečima, podloga od tucanika je znatno uništena usled kiše, prolaska vozila i u tom preduzeću sada čekaju dozvole kako bi ponovo uredili parking.

"Želimo da asfaltitramo pristupnicu parkiralištu, tražili smo dozvolu i očekujemo da je dobijemo već narednih dana. Radovi će uslediti sa prvim lepim prolećnim danima, jer sada je ipak februar. Postavićemo i novu tucaničku podlogu i mislimo da će građani posle toga biti zadovoljni", navodi Jeknić.

Parkiralište u Radničkoj ulici nije prvi privremeni parking kojim upravlja "Parking servis" a da su se građani žalili da je u blatu. Uprkos žalbama, do sada se nikad nije desilo da je građanima bilo dozvoljeno da se na takvim parkinzima parkiraju besplatno.

  • MARIJA

    10.02.2017 18:10
    @Pedrino Operi kola i parkiraj na pomenutom platou i plati 100 din/dan pa da te cujem botu! Ukusan sedvic?!
  • Pedrino

    10.02.2017 14:51
    Ja da sam na mestu Parking servisa ja bi sad zatvorio ovaj parking na jedno dva meseca pa se parkirajte po drveću. Pošto nama nikad ništa ne valja. Ako hoćeš parkiraj ako nećeš nemoj i vozdra.
  • Brana

    10.02.2017 12:37
    parking
    I da ga poplocaju i stave u mermer, poplocali bi ga smecem prvo ovi sa kerovima.
    Jer Novim Sadom ne mozes hodati da ne ugazis u pseca govna, sem toga smece urla na sve strane jer ih "gradjani" bacaju sa prozora itd.
    Medjutim nije to samo u Novom Sadu citava nam je zemlja jedna deponija smeca. Zasto?
    Smesno pitanje. Ko cini drzavu, zemlju? Jos smesnije. Nekada davno nije bilo asfalta plocnika pa je bilo sve cistije. Bila je SRAMOTA bacati smece itd. Pozdrav za "narod" ove zeml,je!Pa i nije tako davno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.