Prijavljivanje za profesionalne vojnike sutra u kasarni "Jugovićevo"

Prijavljivanje budućih profesionalnih vojnika održaće se u ponedeljak, 13. februara u kasarni "Jugovićevo", Avijatičarska 24.

Kandidati će aplicirati za dva mesta u pešadiji, pet mesta u oklopnim jedinicama, jedno mesto u službi telekomunikacije i dva mesta u saobraćajnoj službi.
 
Obrazac prijave za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika, kandidat dobija, popunjava i lično podnosi najkasnije do 9 časova u kasarni. Uz prijavu kandidat treba da donese ličnu kartu i diplomu o završenoj školi. Istog dana vršiće se i fizička provera kandidata pa je neophodno poneti i sportsku opremu.
 
Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem a mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina.
 
Više informacija sa uslovima za prijavljivanje, adresama i kontakt telefonima mogu se pronaći na sajtu Vojske Srbije www.vs.rs i sajtu Ministarstva Odbrane www.mod.gov.rs .
 
Prijem u profesionalne vojnike održaće se i u Pančevu, Bačkoj Topoli i Sremskoj Mitrovici kada je u pitanju Vojvodina, kao i u još 15 gradova u Srbiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti