Nema više overe potpisa u Gradskoj kući, samo kod javnih beležnika

Gradska uprava za opšte poslove, od 1. marta nema više nadležnost za overavanje potpisa, rukopisa i prepisa.
Zbog toga, građani od 1. marta overavanje potpisa, rukopisa i prepisa, više ne mogu obaviti u Pisarnici Gradske uprave za opšte poslove (Trg slobode 1), u četiri prijemne kancelarije i u mesnim kancelarijama.
 
Overu potpisa, rukopisa i prepisa, vršiće javni beležnici.
  • bilja

    23.03.2017 13:33
    stojsic
    nije samo problem platiti za uslugu notaru , već i doći do notara. Mi sa sela treba da sednemo u bus ili već kako, da se prebacimo do grada, da pronađemo notara , i da izgubimo ceo dan, naravno tu su i troškovi prevoza . Problem je u tome što je većina seoskog stanovništva, staro i slabo mobilno. Što su imali mesne kancelarije gde su sem overa rukopisa i fotokopija dobijali i savet, vrlo često pravne. Većina dokumenata koja je overavana( diplome za posao, lekarska dokumentacija za komisije i sl. bila je oslobođena plaćanja takse) Sada obučeni ljudi po mesnim kancelaraija i po sudovima, sede bez dovoljnog posla, a notari primaju pripravnike,šire kancelarije i sl. Jednom kad ukinete državnog službenika iz sela, kad u selu sutra ne bude pošte i sl. KO ĆE DA OSTANE I DA ŽIVI. MALADI SIGURNO NE. OVO JE AKCIJA UNIŠTENJA SELA !!!!! BRUKA.
  • Predrag

    28.02.2017 18:17
    B r u k a
    Svakim danom nas sve vise iznenadjuju pametnim (nazovi) potezima!
    U Mesnim kancelarijama svih opstina, dodje covek i bez mnogo pompe, overi Ugovor, Punomoc, Diplomu, itd. Od sada, nazoves Notara, i najavis se, tj. covek ti zakaze termin!!!
    BRUKA!

    p.s. Ja sam za gradjansku neposlusnost
  • Мунгос

    27.02.2017 20:45
    @Dr.Mile,
    Плусирао сам твој коментар, али бих те ипак упитао: Да ли си приметио неког из ЈУЛ да је прешао у ДС, после неког из ДС да је прешао у СНС. Као сада. Пуно јебача, а к…. нигде не видиш.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti