Voša oprezna pred meč protiv Mladosti, besplatan ulaz na Karađorđe

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju, 19. marta, ekipu Mladosti iz Lučana u 27. kolu Super lige Srbije.
Voša oprezna pred meč protiv Mladosti, besplatan ulaz na Karađorđe
Foto: Zoran Strika
"Crveno-beli" će odmeriti snage sa šestoplasiranom ekipom na tabeli, a šef stručnog štaba Novosađana Dragan Ivanović poručio je da ih očekuje teška utakmica. Po njegovim rečima, ekipa je povratila samopouzdanje posle pobede u Gornjem Milanovcu.
 
"U goste dolazi ekipa koja nas je jesenas savladala u Lučanima, što nas tera na oprez. U pitanju je kvalitetan tim, bez obzira na to što su u poslednja dva-tri kola imali neočekivane rezultate. Mladost je blizu ulaska u plej-of i mislim da će učiniti sve što može kako bi se prikazala u najboljem svetlu. Mi moramo da se prilagođavamo svakom novom protivniku. Znamo odakle nam preti opasnost i vodićemo računa o tome. Ipak, verujem da će momci ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i nadam se pobedi", poručio je Ivanović.
 
Voša i Mladost su do sada odigrali 21 meč. Novosađani su kao pobednici iz okršaja izlazili 16 puta, dva puta je slavila Mladost, dok su bodove podelili u tri utakmice. "Crveno-beli" su 11 puta ugostili ekipu iz Lučana i nijednom nisu poraženi.
 
Utakmica između Vojvodine i Mladosti počeće u nedelju u 17 časova, a karte će moći besplatno da se preuzmu na blagajni stadiona. 
  • slaninar

    17.03.2017 17:47
    zapad
    Dragan Ivanovic-Gaće.Strucnjak i trener Voše.Vujke,toza,i svi treneri koji su vodili Vošu su imena za respekt,a ne ovaj nabedjeni strucnjak iz Rumenke sto je prekinuo igranje u 23g.prodaje nam suplje price,a prodao bi nas za tepsiju ribe.Pitajte njegove Rumencane?
  • slaninar

    17.03.2017 16:02
    zapad
    Alumni,pravi zakljucak svaka cast.Gaće Ivanović kaze da moramo biti oprezni!!!Kao protiv Zvezde drugo poluvreme,iz keca u dvojku?E moja Vošo sta si docekala?
  • ALUMNI

    17.03.2017 14:42
    LUDOST IZ MLAČANA
    a jel to renomirani stručnjak najavljuje da će tražiti da se "branimo" kao u drugom poluvremenu protiv komunjara.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.