Šef novosadske kriminalističke policije od ponedeljka načelnik u Žablju

Dugogodišnji šef novosadske kriminalističke policije Saša Barjaktarović, čija je smena najavljena nedavno, u ponedeljak će stupiti na dužnost načelnika policijske stanice u Žablju, saznaje 021.rs.

Odluku o njegovom premeštaju je doneo direktor policije i u rešenju, na koju je samu saglasnost dao i Barjaktarović, a navodi se da prelazi u Žabalj "zbog povećanog obima posla".

Kako 021 saznaje, njegov premeštaj je oročen na šest meseci, nakon čega će se Barjaktarović vratiti u Novi Sad na staru funkciju.  

Podsetimo da je smena šefa kriminalističke policije najavljena nakon još uvek nerešenog pokušaja ubistva Nika Uskokovića Skoleta (38) kod Osnovne škole "Đura Daničić".

Posle pucnjave, beogradski tabloid je poveo kampanju protiv Barjaktarovića zbog navodnih veza sa kriminalom, a najavljena smena poklopila se sa dolaskom novog načelnika Policijske uprave Milorada Šušnjića.

  • Sam šljam

    17.03.2017 22:46
    Pa da, kako drugačije sve što nevalja aj u Žabalj! Tu će da se stiša dok bura ne prodje, kad prodje eto njega nazad i kakva je to smena?!
  • Wolf 359

    17.03.2017 22:27
    A bajbok,nista? Onda ok...Slika kriminalne drzave danas...
  • Lale

    17.03.2017 22:09
    Sta reci
    Zalosno je bolje reci tragicno, ljudi koji su zavrsili policijsku akademiju napustaju policiju i odlaze iz zemlje tuga, ne mogu svaruti nepismene kolege ....drzava je postala dno dna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.