Radnica teže povređena u kvaru kazana u kuhinji "Radosnog detinjstva"

Kuhinja Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" u Ulici Pavla Simića radi normalno iako se u petak dogodio incident u kojem je teško povređena kuvarica D.B. (56).

Za 021.rs su u Kliničkom centru Vojvodine potvrdili da se ova radnica nalazi na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju sa teškim telesnim povredama, ali da se nalazi u stabilnom stanju. Nezvanično saznajemo da je žena zadobila pretežno opekotine drugog i trećeg stepena.

Prema podacima iz policije incident u kuhinji se dogodio 17. marta oko 6:40 časova, kada je došlo do kvara na kazanu, zbog čega je iscurila para. U upravi Radosnog detinjstva za 021.rs navode da se incident dogodio tokom kuvanja.

"Incident se dogodio tokom pripreme obroka i došlo je do izletanja pare iz kazana prilikom čega je povređena radnica. Mi smo o kvaru obavestili servis, čiji radnici su došli iz Beograda već u subotu i još utvrđuju šta je uzrokovalo da para iscuri", navela je za 021 direktorka Radosnog detinjstva Mirjana Đurđev.

U ovoj ustanovi napominju da nije bilo nikakve eksplozije u kuhinji i da nije prekinuta priprema hrane ni tog ni narednih dana.

  • Santinel

    22.03.2017 20:32
    kuhinja
    Sagradjena nova kuhinja sa sve novom opremom zvrnda prazna nekom zapela za oko ili džep,pričalo se pričalo o novoj kuhinji i odjednom se ućutalo ,koliko će ljudi još nastradati uz pomoć zastarele dotrajale opreme,grad ćuti ,novu kuhinju namenjenu predškolskoj ustanovi navodno treba da preuzme Matijević,ko tu mulja i šta se valja iza brega..uuu svakom slučaju dešavaju se ne mile stvari,gradonačelnik ćuti ...pitanje ...dokle će se ćutati i muljati i raditi samo ono što politički čelnici zamisle i oće....dokle nesposbnjakovići dokle mislite .
  • nss

    22.03.2017 16:52
    nss
    kako god u svim segmentima zivota ove napacene zemlje se resavaju posledice a ne uzrok
  • Noty

    22.03.2017 16:01
    Došlo na naplatu
    Pa oni rade po najvišim(najskupljim) standardima! To im je uveo još direktor Samardžić preko svoje bratije, sve "stručnjaci" sa BK menadžmenta. I još se ugradio sa 30%!
    Sad bi svi oni trebali da odgovaraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti