Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici za vikend na Spensu

Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici "Trofej Novog Sada 2017", održaće se u subotu i nedelju, 25. i 26. marta u maloj sali Spensa.
Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici za vikend na Spensu
Foto: Pixabay
Organizator takmičenja je Klub ritmičke gimnastike "Ritmika". 
 
Takmičiće se 600 gimnastičarki iz 16 zemalja, među kojima su Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Češka Republika, Slovačka i dr.
                                              
Gimnastičarke će se takmičiti u individualnim vežbama A nivoa (najvišeg) i B nivoa u svim kategorijama – od mlađih pionirki do seniorki, kao i u grupnim vežbama A i B nivoa. Kako najavljuju organizatori, u seniorskoj A konkurenciji, na osnovu dosadašnjih rezultata prijavljenih takmičarki, očekuje se izvođenje vrhunske ritmičke gimnastike svetskog nivoa.
 
Sve pobednice po kategorijama će dobiti medalje i pehare, a najbolja takmičarka celog turnira će dobiti veliki pehar i zvanje nosioca Trofeja Novog Sada 2017. godine.
 
Ulaz za posetioce tokom celog takmičenja je besplatan.
  • Branka

    24.03.2017 12:31
    Pre...
    Vidim negativne komentare, pa da naglasim da sam pitanje postavila pre poslednje, boldovane, rečenice u tekstu.
  • kristina

    23.03.2017 14:01
    Informacija o ulazu
    Ulaz se ne placa, slobodan je
  • Branka

    23.03.2017 09:45
    Ulaz
    Da li se plaća ulaz i koliko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.