Počinje polufinalna serija, Voša dočekuje Jedinstvo na Spensu

U ponedeljak se na Spensu igra prva utakmica polufinalne serije plej-ofa između odbojkaša Vojvodine i Jedinstva iz Stare Pazove.
Počinje polufinalna serija, Voša dočekuje Jedinstvo na Spensu
Foto: S.K.

Igra se na tri dobijene, a prednost domaćeg terena imaju Novosađani koji su regularni deo šampionata okončali na prvoj poziciji. Trener crveno-belih Nedžad Osmankač smatra da njegovim igračima predstoji serija teških mečeva.

- Samo pobede se računaju i one će i biti naš cilj. Moramo da pružimo maksimum, da budemo borbeni, koncentrisani i rezultat neće izostati - rekao je Osmankač.

Pazovčani su hit prolećnog dela, sa možda najiskusnijom ekipom uz Novi Pazar. Kapiten Miroslav Radišić ističe da je njegova ekipa učinila mnogo više od onoga što je bilo zacrtano pre početka sezone.

- Naš primarni cilj bio je opstanak u ligi, a sada nas evo u polufinalu. Vojvodina je najzreliji kandidat da osvoji titulu, ali bez obzira na to, borićemo se do kraja i očekujem u polufinalnoj seriji bar četiri utakmice - rekao je Radišić.

Duel u maloj sali Spensa počinje u 18:30h, a ulaz je slobodan.

Naredni meč je takođe na Spensu, u četvrtak, 30. marta od 17 časova. Treći susret na programu je u Staroj Pazovi, po potrebi i četvrti, dok će se eventualna majstorica opet igrati u Novom Sadu.

U drugoj polufinalnoj seriji sastaju se Novi Pazar i branilac titule Crvena zvezda.

  • slaninar

    26.03.2017 20:58
    zapad
    Nedjo majstore,vodi nas do titule....Gazi Vošo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.