Grad Novi Sad angažuje privatno obezbeđenje da čuva pojedine objekte

Novosadska uprava raspisala je tender za angažovanje privatne firme za obezbeđenje koja će čuvati objekte gradske administracije.

Kako se navodi u tenderu, obezbeđenje će tokom radnog vremena čuvati zgrade u Narodnog fronta 53 (bivši "Poslovni prostor" sada Uprava za imovinske i imovinsko-pravne poslove), Radničkoj 2 (Uprava za urbanizam i druge službe), na Trgu mladenaca 7 (Matičarska služba), u Dimitrija Tucovića 2 (inspekcija i komunalna policija), Žarka Zrenjanina 2 (Skupština grada), Ilije Ognjanovića 24 (Poreska uprava), Stevana Branovačkog 3 (bivši ZIG, sada Uprava za građevinsko zemljište i investicije) i Sinagogu u Jevrejskoj 9.

Planirano je da se angažuje deset radnika privatnog obezbeđenja koji bi do kraja godine trebalo da rade 15.700 časova.

U Gradskoj upravi su za 021.rs naveli da privatno obezbeđenje angažuju jer Grad trenutno ima dovoljno radnika samo da neprekidno čuvaju Gradsku kuću. Nakon tendera, gradski radnici će noću čuvati gradske objekte, a privatno obezbeđenje biće angažovano za te poslove tokom radnih sati.

  • ns

    29.03.2017 08:51
    i....
    I posao dobija..naravno Intersec....
  • stil

    28.03.2017 23:41
    tako je i nasa firma pre no sto je propala
  • Ahoj

    28.03.2017 22:03
    Uobičaena praksa u većini evropskih gradova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti