Behaton umesto zemlje na privremenom parkingu iza Matice srpske

"Parking servis" je krenuo u postupak izbora izvođača radova koji će urediti privremeni parking iza zgrade Matice srpske.

Ovaj parking nalazi se u beloj zoni gde je celodnevno parkiranje 100 dinara, a Parking servis ga je privremeno uredio pre više od godinu dana. Sada je planirano da se zemljana podloga zameni behatonom i raster pločama, kako bi ovo bilo pravo parkiralište od oko 80 parking mesta.

U tenderu se navodi da će izvođač radova koji će biti izabran do kraja aprila, imati rok od 45 dana da uredi parkiralište. Procenjana vrednost ovih radova je pet miliona dinara.

  • Novikorisnik

    29.03.2017 10:06
    A šta je sa parkingom u Radničkoj...redovno plaćam parking tamo, pa bih verovatno trebalo da ispostavim račun za pranje kola Parking servisu...kako je uređen parking, svaki dan se može ići na pranje kola....
  • Perica

    28.03.2017 21:02
    #####
    Montirajte ovde,ono što je ostalo od Montažnog Parkinga!?
  • маркеђани

    28.03.2017 12:49
    Паркинга и бехатона, то нама треба!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.