Studentski sajam stručnog usavršavanja u utorak na PMF-u

Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu u utorak, 11. aprila organizuju drugi po redu Studentski sajam stručnog usavršavanja, nastao sa ciljem boljeg informisanja i podizanja nivoa svesti studenata o važnosti ličnog rasta i usavršavanja.
Studentski sajam stručnog usavršavanja je prvi put organizovan prošle godine, a ideja samog projekta je bila da se studenti pre svega informišu gde mogu da svoje stečeno iskustvo tokom studiranja ulože nakon završetka studija. Kako poručuju u Savezu studenata PMF-a, koji projekat realizuje sa Univerzitetom u Novom Sadu i Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta, na sajmu su učestovale mnogobrojne firme, institucije, organizacije, udruženja građana i mnogi drugi koji su želeli da predstave svoj rad studentima i da na taj način promovišu sebe ali i daju doprinos ovom projektu.
 
"Potkovani iskustvom u organizaciji prvog Studentskog sajma stručnog usavršavanja i mnogih drugih projekata na Prirodno-matematičkom fakultetu, Savez studenata i Studentski parlament Prirodno-matematičkog fakulteta kreću u organizaciju drugog, sa nepromenjenom prvobitnom idejom, koja će i ove godine omogućiti studentima Prirodno-matematičkog fakulteta da prošire svoje vidike u pogledu ličnog rasta i usavršavanja, građenja karijernih pomaka i sticanja novih iskustvenih sadržaja i znanja. Prošle godine smo imali pilot projekat, a ove godine želimo da pokažemo da projekat može da postane tradicija na Prirodno-matematičkom fakultetu, koja će da iz godine u godinu bude sve bolja i bolja", poručuju organizatori.
 
Sajam počinje u 11 časova na na Prirodno-matematičkom fakultetu. Planirano vreme trajanja sajma je do 14 časova.
  • Peki

    05.04.2017 16:06
    Nit' vise sajmova, nit' vise kursadzija i partijasa, nit' manje pravih strucnjaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.