Otvoren konkurs festivala Poezika za kantautore iz regiona

Otvoren je konkurs za kantautore iz regiona koji žele da učestvuju na petom festivalu Poezika, koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada 9. i 10. juna.
I ove godine festival nastavlja da predstavlja najbolje autore iz regiona i jača muzičku autorsku scenu. Publika Novog Sada je prethodnih godina mogla da vidi i čuje autore i bendove kao što su Goribor, Damir Imamović, Ana Ćurčin, Grupa Ti, Kralj Čačka, Kris Ekman, Rebel Star, Sara Renar, Telemama, Lovely Quinces i mnoge druge.
 
Pravo da učestvuju na konkursu imaju muzičari koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta. Dva najbolja kantautora odnosno kantautorke po izboru žirija i publike svojim nastupom otvoriće programske večeri. Na taj način će predstaviti svoju umetnost novosadskoj publici, a ujedno će imati priliku da se upoznaju s kantautorima, bendovima, i producentima iz regiona.
 
Javnim glasanjem putem Magazina Poezika www.magazin.poezika.com publika bira jednog pobednika konkursa, a drugog će izabrati stručni žiri, u sastavu: Dušan Strajnić Dukat – muzičar, Miloš Zubac – muzičar i književnik, Janja Lončar – kompozitor, Miloš Drobnjaković – muzički producent.
 
Zainteresovani autori mogu da se prijave preko aplikacije na sajtu www.poezika.com .

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti