FOTO - Inicijatori protesta: Nepoznate osobe nas snimaju i prate

Inicijatori protesta u Novom Sadu ispričali su novinarima da su primetili nepoznate ljude koji ih fotografišu i prate poslednjih dana, kažu da su ih čak videli i ispred svojih kuća.
FOTO - Inicijatori protesta: Nepoznate osobe nas snimaju i prate
Foto: 021.rs
Oni su se zahvalili na donacijama koje su juče prikupljene na protestu - 12.000 dinara koji će biti utrošeni za gorivo i flajere.
 
Deseta protestna šetnja u Novom Sadu je završena, a naredna je najavljena za ponedeljak. 
 
Od Trga republike, kolona se danas kretala Dunavskom ulicom, preko Keja, Radničkom do zgrade suda, zatim do zgrade RTV-a, pa Stražilovskom do Banovine.
 
Saopšteno je da naredna tri dana neće biti okupljanja i da će se protest održati u ponedeljak u 18 časova.
 
  • Mastodont

    18.04.2017 13:04
    @/

    Ili možda da promeniš ženu, umesto što svakog dana istresaš svoje frustracije zbog svih biciklista sa kojima spava.
  • N

    15.04.2017 20:43
    kapitalizam > komunizam
    Protiv kapitalizma svim sredstvima? Ti sto su napravili taj transparent neka se tornjaju onda u Severnu Koreju, Belorusiju, Kubu i ostale drzave koje upravo odrzavaju takve poput Vucica na vlasti upravo zahvaljujuci sistemu potpuno suprotnom kapitalizmu. Ali da, sta ce nam standard i ljudska i radnicka prava kao na zapadu kad je tamo ''zli kapitalizam''. Sa ostalim na protestima se slazem - stop tiraniji!!!!
  • :)

    15.04.2017 16:46
    @Neradnici
    Мора да се шалиш....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti