FOTO: Letnji jezički kamp na Kamenjaru za decu i mlade

Mlađani ljubitelji stranih jezika i aktivnog odmora u prirodi imaju jedinstvenu priliku da provedu letnji raspust sa vršnjacima iz inostranstva u letnjem jezičkom kampu Frilingue, u prelepom etno kompleksu "Drevna" na Kamenjaru.
Ovo nesvakidašnje iskustvo je moguće zahvaljujući iskusnim edukatorima švajcarske kompanije Frilingue, koja već deceniju širom sveta organizuje edukativne jezičke kampove za decu i tinejdžere okupljajući učesnike iz zemlje, ali i inostranstva. 
 
Pored kurseva jezika, nedeljni program je ispunjen brojnim vannastavnim aktivnostima (sportska takmičenja, kreativne radionice, ekskurzije, izleti...) na kojima učesnici kroz igru, druženje i u opuštenoj atmosferi vežbaju svoje jezičke veštine, jer se sve vannastavne aktivnosti odvijaju na stranim jezicima, a istovremeno razvijaju i radoznalost, kreativnost i timski duh. 
 
Letnji kamp stranih jezika na Kamenjaru
 
Prošle godine na Testeri, a ove godine na Kamenjaru, Frilingue poziva avanturistički raspoložene tinejdžere, uzrasta 8-12 i 13-17 godina na kurseve engleskog, nemačkog i francuskog jezika. Kamp će se održati od 16. jula do 12. avgusta u etno ambijentu prenoćišta "Drevna" u društvu iskusnih, školovanih stranih predavača Frilingue u Srbiji. Oni godinama rade sa decom i motivišu ih da se svake godine, tokom raspusta, aktiviraju i saznaju nešto novo - efikasno savladaju jezičke veštine, upoznaju prirodu oko sebe, steknu nove drugare iz zemlje i inostranstva. 
 
 
Dnevni kamp (kursevi jezika i radionice) za nedelju dana dnevnog boravka staje 200 evra, za dve nedelje boravka iznosi 370 evra, dok za tri sedmice staje 510 evra. Za pune četiri sedmice, kamp iznosi 600 evra. Program uključuje predavanja na odabranom jeziku (engleski, nemački ili francuski) sa stranim predavačima, u malim grupama od šest do osam polaznika, što garantuje pažnju i posvećenost predavača prema svakom polazniku. 
 
U cenu je uključeno 20 školskih časova nedeljno na odabranom stranom jeziku, materijal za učenje, ručak, konstantni nadzor tokom boravka i medicinska nega. Polaznici će na poklon dobiti i Frilingue majicu, a najznačajnije dostignuće je diploma nakon uspešno završenog kursa.
 
"All inclusive" ponuda (varijanta sa noćenjem na bazi punog pansiona) za jednu sedmicu boravka staje 300 evra, za dve sedmice je 560 evra, za tri sedmice 780 evra, a za pune četiri sedmice je 1.000 evra. 
 
Kampovi su predviđeni da traju najmanje nedelju dana, a oni koji se opredele da ostanu duže ili da povedu brata, sestru, drugara ili drugaricu, imaju posebne pogodnosti. Moguće je i plaćanje na rate. U cenu je, osim standardnih usluga dnevnog kampa, uključen pun pansion, pregršt popodnevnih i večernjih aktivnosti, kao i ekskurzije i izleti. 
 
Polaznici će biti smešteni u trokrevetne bungalove s kupatilom, dizajnirane u etno stilu, a obroke će im činiti domaća, na zdrav način pripremljena tradicionalna, ali i internacionalna jela.
 
Za pohađanje ovog uzbudljivog kampa, zainteresovani se mogu prijaviti OVDE i potražiti dodatne informacije. Takođe je dostupan i kontakt telefon: 069/731-677 (Marko).
  • novosadjanka

    26.04.2017 23:19
    Svaka cast! odlicna ideja...
  • Goran75

    25.04.2017 18:37
    frilingue
    Moja deca su bila prosle godine, ove godine idemo opet. Sjajna organizacija, predavaci se zaista posvete detetu, a deca ih obozavaju. Kada smo odlazili svi su trcali za kolima, prava porodicna atmosfera. Tople preporuke svima!
  • Milana M.

    25.04.2017 17:31
    Frilingue
    bili su moji prosle godine, i ici ce opet!
    sve preporuke!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti