Ministar u Novom Sadu: Policajci na administrativnim poslovima biće više u službi građana

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je ministar Nebojša Stefanović danas obišao Policijsku upravu u Novom Sadu.

On je, kako se navodi, rekao da na teritoriji ove uprave nema i neće biti poštede za kriminalce i da su policajci rešeni da se obračunaju sa svim vidovima kriminala. U saopštenju se kaže i da je Stefanović sa rukovodiocima PUNS-a razgovarao o unapređenju rada policije, poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih, nabavci nove opreme i vozila, ali i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta bila još manja.

- Tokom narednih par meseci nabavićemo dodatna materijalna sredstva koja će doprineti efikasnijem radu policije, ali obavićemo i određene izmene u sistematizaciji, koje će omogućiti da policajci, koji su do sada bili angažovani na administrativnim poslovima, budu više u službi građana na terenu - piše u saopštenju MUP-a.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima na radu i trudu koji ulažu kako bi se građani Novog Sada i svih mesta koje pokriva ova uprava osećali bezbedno.

  • Mikula

    05.05.2017 23:15
    @m
    ... a ne bi je presvukao?
    Bi brate, ja bi imao tri takve oko sebe....
    Budu realan
  • Png

    05.05.2017 15:06
    Za pocetak...
    Za pocetak neka nabavi drugi stampac za stampanje registracjonih nalepnica .Sramota je da u gradu od 400.000 ljudi ima samo 1 stampac...
  • m

    05.05.2017 14:49
    Super mi je ovaj duck face kadar sa desne strane. Konkurisala preko biroa...vidi se da je strucna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti